Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Sublim decor de Craciun intr-o casa de vis. Inspira-te!

1-decor-feeric-de-craciun-in-livingul-amenajat-in-albCe prilej mai potrivit sa-ti prezint aceasta casa incantatoare si sa-ti arat felul in care a fost decorata cu prilejul sarbatorilor de iarna decat ziua de azi, cand ne despart putin peste o suta de ore de venirea Craciunului?


Chiar si cei care nu se pot bucura de zapada din cauza climei tarii in care locuiesc se bucura din tot sufletul de venirea Craciunului. Dovada este aceasta minunata casa de vis ilustrata in colectia de imagini a galeriei foto de mai jos.

O casa veche imbracata in straie de Craciun

Casa despre care am ales sa-ti vorbesc astazi a fost construita in 1865, adica a depasit venerabila varsta de 150 de ani. Insa datorita proprietarilor actuali constructia seculara arata absolut extraordinar. O buna parte dintre elementele originale au fost restaurate cu grija si refolosite in decorul actual al casei renovate si reconsolidate in urma cu cativa ani. Rezultatul final este, asa cum sper ca te vei convinge rasfoind imaginile din subsolul articolului, un camin plin de caldura si scaldat de lumina atat datorita ferestrelor mari, cat si a mobilierului, finisajelor si accesoriilor in tonuri de alb, ivoire sau crem.

Dupa cum poti vedea, globurile si ornamentele moderne de Craciun nu-si aveau loc in acest decor feeric, asa ca proprietarii au ales sa-si decoreze casa doar cu podoabe ce pastreaza linia de amenajare existenta: globuri si accesorii rustice antique sau cu design vintage, confectionate din hartie, stofe, tot felul de metale cu aer invechit etc. Nu spun mai multe, ci te las sa descoperi cu ochii tai felul in care arata Craciunul intr-o casa de peste 150 de ani vechime. Eu, una, cred ca arata cu adevarat magic!

Sursa foto: ElMueble

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *