Categorii
Intrebari de la cititori

As dori sa construiesc o casa cu firma de pe net

Buna ziua! As dori sa construiesc o casa cu o firma pe care am gasit-o pe net (uberhause). Daca a mai lucrat cineva cu ei as fi tare bucuroasa sa aud un feedback.


Eu nu ma pricep la cele mai mici detalii ale unei case, dar as vrea ca daca platesc acel pret pentru casa la cheie si PREMIUM sa fie construita foarte bine (izolata – pentru a nu avea nicio problema cu umezeala, igrasie, mucegai sau frigul in casa, rezistenta – fundatia si structura sa nu fie facute prost) intr-un cuvant: sa fie ce spun ei acolo intocmai. Proiectul si specificatiile casei sunt aici uberhause. ro/proiecte-case-lemn/proiect-casa-parter-plus-mansarda-130-m2-aora.
Astept si alte oferte dar care sa contina aceleasi beneficii ca si cea aleasa de mine (camere, materiale, 3 balcoane) si fara costuri ascunse. Adresa mea de mail este: gabriela.dragan98@gmail.com

Intrebare de la Gabriela768, pe adresa redactiei: As dori sa construiesc o casa cu firma de pe net.

6 răspunsuri la “As dori sa construiesc o casa cu firma de pe net”

Pentru mai multe detalii despre proiectul dumneavoastră va rog contactati-mă la 0768483958. Mulțumesc!

Buna seara,
Din ce am văzut pe site ei se ocupă de proiectare și consultanță ( obținere avize, consultanță pe durata construcției cât și la recepția finală).
Pentru mai multe informații puteți folosi adresa de email: marsilconstruct@gmail.com sau pagina de FaceBook: MarSilConstruct.
O seară frumoasă în continuare.

Buna seara avem lucrari si VA invit sa la verificati sa VA faceti o parere. Atunci Puteti alege putem vb0722148503

Bună seara , doamna Gabriela , am o alta oferta pentru dumneavoastră. Contactati-mă la numărul 0768483958 pentru a discuta detaliat despre proiectul dumneavoastră. Va mulțumesc!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *