Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

As dori sa construiesc o casa cu firma de pe net


Buna ziua! As dori sa construiesc o casa cu o firma pe care am gasit-o pe net (uberhause). Daca a mai lucrat cineva cu ei as fi tare bucuroasa sa aud un feedback.


Eu nu ma pricep la cele mai mici detalii ale unei case, dar as vrea ca daca platesc acel pret pentru casa la cheie si PREMIUM sa fie construita foarte bine (izolata – pentru a nu avea nicio problema cu umezeala, igrasie, mucegai sau frigul in casa, rezistenta – fundatia si structura sa nu fie facute prost) intr-un cuvant: sa fie ce spun ei acolo intocmai. Proiectul si specificatiile casei sunt aici uberhause. ro/proiecte-case-lemn/proiect-casa-parter-plus-mansarda-130-m2-aora.
Astept si alte oferte dar care sa contina aceleasi beneficii ca si cea aleasa de mine (camere, materiale, 3 balcoane) si fara costuri ascunse. Adresa mea de mail este: gabriela.dragan98@gmail.com

Intrebare de la Gabriela768, pe adresa redactiei: As dori sa construiesc o casa cu firma de pe net.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Adrian adi in ianuarie 2nd, 2017

Pentru mai multe detalii despre proiectul dumneavoastră va rog contactati-mă la 0768483958. Mulțumesc!

Gabriela768 in ianuarie 2nd, 2017

Domnul Adrian adi, ati lucrat cu firma de care spun eu sau aveti alta oferta?

Eugen in ianuarie 2nd, 2017

Bună ziua…as fi interesat de lucrare..pe Societate,pt mai multe detalii puteți să-mi trimiteți planuri dacă aveți sau sa ma contactați-mă pe email alexxalexx2001@yahoo.com sau 0722199087

Silviu in ianuarie 2nd, 2017

Buna seara,
Din ce am văzut pe site ei se ocupă de proiectare și consultanță ( obținere avize, consultanță pe durata construcției cât și la recepția finală).
Pentru mai multe informații puteți folosi adresa de email: marsilconstruct@gmail.com sau pagina de FaceBook: MarSilConstruct.
O seară frumoasă în continuare.

Alex in ianuarie 2nd, 2017

Buna seara avem lucrari si VA invit sa la verificati sa VA faceti o parere. Atunci Puteti alege putem vb0722148503

Adrian adi in ianuarie 2nd, 2017

Bună seara , doamna Gabriela , am o alta oferta pentru dumneavoastră. Contactati-mă la numărul 0768483958 pentru a discuta detaliat despre proiectul dumneavoastră. Va mulțumesc!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii