Categorii
Intrebari de la cititori

Casa construita cu finantare CEC Bank – caut constructor

Buna ziua, o intrebare rapida: vreau sa imi construiesc o casa etaj + mansarda, terenul va fi la marginea orasului in zona Selgros, idee este ca va fi contruita cu finantare de la CEC Bank ceea ce inseamna ca fie am nevoie de cineva care sa o construiasca la cheie, iar eu sa o cumpar prin ipotecar, fie sa fac un credit pentru constructii ceea ce inseamna ca banca plateste facturile constructorului, deci constructorul face casa cu banii sai, emite factura dupa fiecare pas si banca ii transfera banii. Exista un constructor care ma poate ajuta?


Intrebare de la Iulia, pe adresa redactiei: Casa construita cu finantare CEC Bank – caut constructor.

5 răspunsuri la “Casa construita cu finantare CEC Bank – caut constructor”

Buna seara,
Suntem o firma care cunoaste bine procedurile de constructie prin credit.
Nu intelegem in ce localitate doriti sa construiti,trebuie stabilit bugetul,sistemul constructiv etc.
Noi suntem o firma care oferim consiliere,proiectare,executie.
Daca doriti o colaborare,va rugam lasati-ne un nr de telefon ca sa putem lua legatura cu dumneavoastră pentru stabilirea unor detalii importante.
Toate informatiile necesare le puteti lasa prin e-mail ungherea@yahoo.com.

Casa va fi construita la marginea orasului Craiova ,Dolj , in zona Selgros sau Preajba , ideea este ca acel constructor care accepta creditul trebuie sa plateasca din banii lui initial iar banca ii deconteaza suma dupa 3-4 zile , de aceea e mai complicat , de asemenea nu cred ca o casa simpla cu mansarda la cheie de 86 mp pe nivel trebuie sa coste mai mult de 40 000 E. Daca unul dintre dumneavoastra este de acord cu mine spuneti-mi !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *