Categorii
Intrebari de la cititori

Caut constructor pentru cladire cu 12 camere

As dori un pret pentru o constructie formata din 10 – 12 camere duble, 3 – 4 bai cu dus, toaleta si bideu, asezate tot langa a 3 camera, o sala de mese pentru 30 de persoane, o bucatarie cu spatiu pentru o camera frig de o suprafata de 4-8 mp, o anexa pentru depozitarea centralei si stocului de peleti si inca o anexa pentru alimente tot de 4-8 mp.


Doresc constructia sa fie izolata exterior cu polisteren de 12 cm, iar interiorul sa fie facut din rigips absolut toata cladirea mai putin baile si bucataria.

Intrebare de la Sergiu, pe adresa redactiei: Caut constructor pentru cladire cu 12 camere.

15 răspunsuri la “Caut constructor pentru cladire cu 12 camere”

Buna ziua
Va pot executa toata gama de lucrari solicitate, inclusiv instalatiille interioare.
Rog detalii la tel. 0770131648, sau daca aveti proiectul, il astept pe adresa constructzece@gmail.com
CONSTRUCTORI DE CALITATE, EXECUTAM IN TOATE JUDETELE ;
* CONSTRUCTII IMOBILE LA ROSU ( case, spatii de afaceri, unitati turistice )
* PREIAU IMOBILE LA ROSU, PENTRU EXECUTIA DE FINISAJE INTERIOARE, EXTERIOARE, INSTALATII
* RENOVARI APARTAMENTE SU CASE VECHI

Din descrierea d-voastra, inteleg ca doriti sa construiti o pensiune. Este important sa dati mai multe detalii (zona, aveti proiect,autorizatie etc.). Sau doar doriti o informare de pret pentru a vedea daca aveti resurse sa incepeti lucrarea ?

Ne intereseaza,dar dorim mai multe amanunte.Daca exista proiect,autorizatie de constructie,si desigur zona unde se doreste.In plus am dori sa stim cand doriti sa incepeti lucrarea.
contact:0744655908 sau pe e-mail:pascaljustinian@yahoo.com

Salutare Tuturor!

Recomand echipa de mesteri profesionisti din Judetul Ph lucram cu toate materialele care se gasesc pe piata din Romania.Cerem preturi de bun simt,activam in judetul ph si in judetele limitrofe.Avem pana in momentul de fata peste 1000 de lucrari executate,informatii si preturi pertinente la telefonul:0730870572 Vasile Postelnicu.Va doresc Sanatate si Spor in Toate

Buna ziua,doresc o colaborare si va pot executa lucrarea in bune conditii asigurandu-va calitate,seriozitate si termen de executie. Sunt dispus la colaborare si puteti sa ma contactati la telefon 0745558307 cu respect

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *