Categorii
Intrebari de la cititori

Caut constructori in Arad zona Aradul nou casa 580 mp

Doresc un pret estimativ la o constructie cu o amprenta la sol de 350 mp si etaj 232 mp. Am nevoie de o oferta serioasa, nu constructori cu idei de imbogatire pe spatele meu, cu preturi de 150€ mp ca vezi doamne el este mesterul Manole si lucreza cu Cristale Sfarsky.


580 mp x 150€ = 87000€ sa nu uitam ca suntem in Arad RO si nu stiu cati dintre cei ce vorbesc de 150€ mp mesteri lu peste au vazut candva 87000€.
Am nevoie de oameni seriosi care vor sa fac un ban pe o munca cinstita, sunt 580 mp total si este loc de facut bani, ofer 20€ pe mp bine mai putem discuta despre asta pentru ca dupa ce va fi ridicata casa la rosu sunt si interioarele deci este loc de facut bani dar eu nu sunt fraier asa ca nu am nevoie de mesteri cu impresii am nevoi de mesteri buni. Acestea fiind zise, acum am sa va explic ce am. Deja proiectul este gata si aprobarea de constructie este gata, doresc sa incep constructia pe la sfarsitul lui septembrie 2017, va rog sa ma contactati cu oferte si vom discuta. Suntem oameni si putem sa ajungem la un comun acord. Materialele vor fi platite in totalitate de mine. Acesta este E-mail meu: Kent.gigi96@yahoo.com sau 00353/874443831.

Intrebare de la Daniel, pe adresa redactiei: Caut constructori in Arad zona Aradul nou casa 580 mp.

7 răspunsuri la “Caut constructori in Arad zona Aradul nou casa 580 mp”

CRED CA E PREA MULT 20 EURO MP.SI NU CUMVA SA OFERITI CAZARE SI MANCARE CA DEPASITI BUGETUL.CAUTATI IN BANGLADESH CU 1 EURO PE ZI…MERITA…SUNT DOAR 580 MP DE CONSTRUCTIE…UN FLEAC…SUCCES !!..

buna seara
gigi nu cred ca vei gasi in arad meseriasi care sa-ti lucreze sub 35E/mp oricum de la mine bafta

Draga Janos îmi place de tine ,ma trimiți la Bangladesh dar Romania chiar asa de departe este de Bangladesh,ma nu este problema da ca situația ar fi ca și în occident unde poți sa ai încredere în constructor și în cazul ca nu este cum zice poți sa îl duci în Judecata .

La noi asa zisele firme sun un meseriaș și 4 boschetari din gara mare .

Ce mama ….. ca doar nu sunt Italian eu sunt araden din arad nu de pe campuri .
Tot odată am făcut numai un sondaj asa informativ sunt unele persoane care am sa le contactez personal cind vin acasa in arad asa ca cei interesați lasati-va numărul de telefon am sa va sun când sunt în arad și vom discuta ,Ianoș ca asa te chema iți zic eu ca nu suntem departe de Bangladej doar ca tu crezi ca ești la BUDAPESTA si nici acolo nu se aruca cu bani ca lume nu mai construiește dar asta sti voi mai bine ca mine .Dar sa zic napoi va urez mult succes ca gasiti lucrari cu 35€ 55€ 150€ mp ca eu nu ma supăr.

Execut case la rosu si la cheie 0752771479 sunatima si sigur o construim multumesc.anticipat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *