Categorii
Intrebari de la cititori

Caut echipa renovare apartament Bucuresti centru

Caut echipa pentru renovare apartament 2 camere, Bucuresti centru, incepere imediata. Glet, zugraveli, schimbare gresise si faianta baie si bucatarie, instalatii termice si sanitare, 2 aerisiri cu scafe de rigips, demolare perete despartitor camara – bucatarie. Se cauta seriozitate. Am nevoie de preturi pentru aceste lucrari si eventual daca aveti referinte.


Intrebare de la Doru, pe adresa redactiei: Caut echipa renovare apartament Bucuresti centru.

25 de răspunsuri la “Caut echipa renovare apartament Bucuresti centru”

Buna ziua
Pantru deviz trebuie sa cunoastem conditiile de la lucrare Putem discuta la telefon 0721123300

Meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de renovari/restaurari de case si apartamente,termoizolatii/hidroizolatii etc.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Buna seara trebui să văd apartamentu sânt din zona că sa pot sa va fac o ofertă puteți să mă contactați telefonic 0775368177 va multumesc

Buna ziua executam lucrari de constructii case renovari apartamente amenajari interioare gresie faianta parchet zugraveli etc facem discount la lucrari mai multe detalii la nr de tel 0768367666
Sau pe adresa de3 email ionutciobotaru22@gmail.com
Multumesc o zi buna

Buna ziua,
S.C.ELCONI PREST srl, executa lucrari de constructii, amenajari interioare si instalatii, ofertele vizeaza construirea de proprietati rezidentiale, comerciale, executia lucrarilor de amenajare a constructiei si implicit executia lucrarilor de instalatii.
Referitor la cererea dvs., pentru o evaluare corecta a lucrarii, este necesara o vizionare a imobilului sau sa ne trimiteti cateva poze de interior daca nu exista proiect.

Va doresc o zi placuta.
Cu stima,
Constantin IONESCU, mobil: 04 0723 558 316
Administrator
E-mail: ci.elconi@yahoo.com

Buna ziua,
Dl Doru suntem o firma din Chitila si execu t am lucrari de constructii la rosu si amenajarii interioare.Noi oferim 3ani garantiie pe baza de contract
Daca sunteti interesat de o colaborare cu noi,asteptam sa ne contactati
Tel 0773725900
Email tudorelstirbug3@gmail.com
Va multumesc,Tudor

Buna ziua!
Suntem interesati sa executam lucrarile solicitate de dvs., si pentru a va putea face o oferta de pret este nevoie de o deplasare la fata locului. Ne puteti contacta pe mail: raro_infra@yahoo.com pentru stabilirea unei vizionari a lucrarii.
Multumesc!

Buna seara. Pentru o evaluare corecta a lucrărilor primul lucru trebuie văzut ceea ce trebuie facut pentru aflarea prețului si timpului de executie. Nu totdeauna echipa cu pretul cel mic ofera si o calitate superioara. Noi ne ocupam cu amenajări interioare .putem colabora .tel 0723744505 marius

Buna seara,
S.C.ELCONI PREST srl, executa lucrari de constructii si instalatii, serviciile vizeaza constructiile rezidentiale si comerciale, executia lucrarilor de amenajare a constructiei si implicit executia lucrarilor de instalatii. Efectuam placari, compartimentari, tavane cu gips-carton, finisaje cu glet, zugraveli, sapa elicopterizata, placare, termoizolare. Dispunem de logistica si experienta necesara realizarii proiectelor in executie.

Referitor la cererea dvs., pentru o evaluare corecta a lucrarii, este necesara o vizionare a imobilului sau sa ne trimiteti cateva poze de interior daca nu exista proiect.

Cu stima,
Constantin IONESCU
Administrator,
SC ELCONI PREST srl.
Mobil:04 0723 558 316
E-mail: ci.elconi@yahoo.com

Buna seara executam lucrari de constructii renovari apartamente amenajari interioare si exterioare executam instalatii sanitare si electrice cu instalatori autorizati
Mai multe detalii la nr de tel 0799316990

Buna ziua / execut lucrari interioare si exterioare/calitate maxima la un pret minim de executie/0745671066/multumesc

Buna ziua !Mai este valabil renovarea apartamentului?Astept un mail pt.confirmare .Suntem firma serioasa ne ocupam de finisaje ,zugraveli etc.oferim calitate pret( dupa vizionarea apartamentului).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *