Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Caut firma constructie casa, credit imobiliar in Arges, Pitesti


Buna seara. Caut firma cu domeniul CAEN constructii pentru construirea unei case de minim 230 mp in oras Pitesti, Arges, constructia casei se face cu finantare din banca (adica credit imobiliar), astept propuneri de colaborare la adresa de email farmiedera@yahoo.com . Firmele care au mai construit prin Banca au un avantaj!


Detalii despre casa:
– o sa aiba intre 230 – 250 mp (10 m pe 14 m), este pe teren drept proiectul o sa fie cam asa: caramida porotherm de 38, 2 placi adica p + 1 etaj, tamplaria cu geam tripan incalzire in pardoseala jos posibil si sus, 7 ziduri interioare parter, 7 ziduri interioare etaj, o baie cu cabina de dus parter, o baie matrimoniala la etaj si una de servici la etaj, la acoperis depinde tigla / tabla nu ne am hotarat, zona gresie bai, bucatarie si pe tereasa. Restul casei parchet.

Asta ar fi pentru casa. Noi o sa facem si gardul tot cu firma cu care facem si casa, terenul are 17 m deschidere si 30 m lungime (3 laturi de gard trebuie construit) probabil 3 laturi cu temelie si lemn si fata principala zidarie, poate imi puteti da si un pret pe ML la gard. Daca imi puteti da si preturi aproximative la ce v-am scris sau preturile dupa care lucrati dvs si vedem unde ne incadram, dar in principiu 95% asa o sa vrem casa, putine modificari vor fi. Finantarea se va face de catre Banca Unicredit si casa se va face in Pitesti, Arges!

Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Caut firma constructie casa, credit imobiliar in Arges, Pitesti.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

marinel in ianuarie 15th, 2017

BUNA ZIUA
Pt proiectare -executie- costuri contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie STIMA

CHRISTOPHE EME in ianuarie 16th, 2017

SERVICII DE DESIGN SI RENOVARI

ENGINEERING CONSULTING
TIMIS Street15, MD CHISINAU 2009 MOLDOVA
Tel. : + 373 692 59 290,
E-mail : callimpactmd@yahoo.com
Engineering Consulting S.R.L

BARRY in noiembrie 25th, 2017

aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany47@gmail.com

Mulțumiri

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii