Categorii
Intrebari de la cititori

Caut o firma care poate executa o casa in Suedia

Buna ziua, caut o firma care poate executa o casa in Suedia Malmö. Casa se va construi din Ytong pe un plan si jumatate, suprafata la nivelul solului este de cca 140 mp si impreuna cu masarda vor fi cca 200 mp.


Casa se face pe o placa de beton care se va turna din timp de o firma suedeza. Ma intereseaza o firma care poate executa lucrarea: sa ridice casa din Ytong, sa construiasca acoperisul, sa monteze ferestrele, sa faca finisarile exterioare si interioare, sa execute instalatia sanitara si electrica sub indrumarea unei firme suedeze, normele sunt altele la fel si la baie. Lucrarea poate incepe in jurul lunii Mai. Ma intereseaza o oferta de pret la lucrare si informatii despre cel care executa lucrarea. Eventual amanunte se discuta la obiect.

Intrebare de la Costin, pe adresa redactiei: Caut o firma care poate executa o casa in Suedia.

7 răspunsuri la “Caut o firma care poate executa o casa in Suedia”

Buna ziua,
Pentru a va putea face o oferta avem nevoie de planurile casei(arhitectura) si daca se poate planurile de rezistenta si instalatii. contact:ing.Iustinian Pascal mobil:0744655908. Cafapt divers am si o fosta colega de facultate stabilita in Malmo Suedia

Buna ziua,
Caut o echipa ,NU FIRMA,pentru executarea unei case cu etaj, la rosu in suprafata de aprox.200 mp, in Ploiesti.

EXPERIENTA GARANTATA,SERIOZITATE,VECHIME IN DOMENIU.0752998078.O DISCUTIE NU AFECTEAZA PE NIMENI.MULTUMIM.

PENTRU CARMEN… EXPERIENTA GARANTATA,SERIOZITATE,VECHIME IN DOMENIU.0752998078.O DISCUTIE NU AFECTEAZA PE NIMENI.MULTUMIM.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *