Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culoare sa dau scarii interioare, am parchet gri

Buna Victoria. Nu stiu ce culoare sa dau scarii interioare. Am parchet gri deschis, usi albe, plinte albe, tamplarie alba. Eu n-as vrea sa merg pe varianta de contrast (oricum nu am alte culori in zona de care sa ma leg) ci sa merg cu scara in acelasi ton cu parchetul.


Dar e clar ca acelasi ton nu inseamna ca vor fi identice, in final vor fi 2 nuante de gri – una a parchetului si una a scarii interioare. Practic vom face balustrada din fier forjat (pe negru m-am gandit) si treptele si mana curenta din lemn nuanta gri. Cum ti se pare? Cum e cu diferenta de nuanta intre cele doua? Multumesc!

Intrebare de la Otilia, pe adresa redactiei: Ce culoare sa dau scarii interioare, am parchet gri.

5 răspunsuri la “Ce culoare sa dau scarii interioare, am parchet gri”

Buna, Otilia!

Daca tot nu puteti obtine o nuanta identica cu cea a parchetului (si este cat se poate de clar de ce), eu as alege intentionat o nuanta diferita de gri, cu cateva tonuri mai inchisa, astfel incat contrastul sa fie mai pronuntat si alegerea cromatica sa nu para o intamplare.

Pe de alta parte, griul arata foarte bine in asociere cu toate nuantele lemnului, asa ca n-ar da rau nici un lemn deschis la culoare, o nuanta calda si placuta care va asigura garantat un contrast placut si ii va aduce decorului un plus de caldura.

Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, unde ati gasit trepte gri? Ca si eu am aceeasi situatie: parchet gri, usi albe, plinte albe, dar nu reusesc sa gasesc trepte gri. Multumesc frumos!

Salut Adelina,
Nu le.am procurat eu, finisorul pe care l.am angajat sa.mi imbrace treptele in lemn si sa.mi faca balustrada a fost responsabil de culoare. Eu i.am dat doar o mostra de parchet si de restul s.a ocupat el (a vopsit/tratat lemnul pana a obtinut nuanta dorita, inclusiv cu insertii asa cum are parchetul).

Buna, Otilia! Ne spui si ce finisor pentru imbracarea treptelor ai avut? Un site, o pagina de Facebook? Ne poti pune o poza cu scarile tale? Ne-ar fi de mare ajutor. Multumesc!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *