Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culori ma sfatuiti sa folosesc pentru mobila?

Buna ziua. O intrebare, daca intr-un apartament cu doua camere peretii sunt crem deschis, usi albe, plinta alba pot pune mobila din mdf lucios sau trebuie mobila clasica? Si ce culori ma sfatuiti sa folosesc pentru mobila. Multumesc.


Intrebare de la Alina, pe adresa redactiei: Ce culori ma sfatuiti sa folosesc pentru mobila?

Un răspuns la “Ce culori ma sfatuiti sa folosesc pentru mobila?”

Buna ziua. Este destul de dificil sa alegi culoarea intr-un intreg apartament. Cel mai bine este sa alegeti pentru fiecare incapere in parte. Nu este obligatoriu sa alegi material lucios pentru camere. Ar merge pentru living daca piesele de mobilier sunt minimale. In schimb poti face acest lucru pentru bucatarie care este o zona mai frecventata decat celelalte. Poti sa alegi o combinatie de culori (ma refer la usi in principal) dulapurile de jos o culoare mai inchisa, iar pentru dulapurile de sus o culoare mai deschisa (obligatoriu compatibile), iar pentru blat o culoare in contrast si mai curajoasa, care sa rupa monotonia unei bucatarii.
Asa ca pentru living puteti folosi MDF lucios alb pentru corpuri si o alta culoare in contrast pentru usi (ar da foarte bine usi incadrate),
Pentru dormitor as folosi culori calde care induc starea de liniste, pentru ca este totusi un dormitor si ai nevoie de liniste si relaxare. Despre bucatarie am vorbit. Nu am specificat culori pentru ca sunt destul de multe combinatii care functioneaza foarte bine impreuna. De exemplu lucrez acum o bucatarie cu partea de jos Vino Cod: U343 ST9, blat Beton Inchis F275 st9 si sus Aluminiu cod: F509 st2. Daca vreti culori lucioase la bucatarie, este o alegere foarte buna. daca vreti MDF frezat intr-un anumit fel este super, ii acorda bucatariei un aer nobil. Atentie insa, MDF lucios este mai scump decat cel mat, iar MDF-ul in general este mai scump decat PAL-ul. Va doresc succes.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *