Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie casa fara fundatie, structura metalica

Doresc sa construiesc o casuta fara fundatie cu o suprafata utila de maxim 36 mp si o terasa acoperita de 10 mp. Materiale de calitate medie (structura metalica sau lemn tratat) si un pret de ridicare cat mai mic. Am nevoie de o oferta de construire casuta, forat put, construire gard din plasa, construire fosa betonata. Perioada construire: 1-30 iunie 2017.


Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: Constructie casa fara fundatie, structura metalica.

3 răspunsuri la “Constructie casa fara fundatie, structura metalica”

Bună ziua! As dori sa încep prin a va spune ca dacă vreți sa construiți fără fundație nu este în regula. Fundația are rol de a nu lasă structura sa se afunde în teren, de a nu se deplasa și asa mai departe. Dacă aveți deja un proiect ma mir ca un inginer structuristul a gândit construcția fără fundație (indiferent cat de mica e). În al doilea rand va rog sa specificați care este locația unde veți amplasa casa (oras)
Cu stima,
Ing. Bogorodea Florin
Tel. 0786355646

Buna ziua.
DAti-mi date de contact sa va pot trimite un model pe dimensiunile solicitate si fara fundare . Este in faza de finisaje interioare . Este intradevar prima casa pe piloti realizata in tara , dar mai am doua cu suprafata de peste 110 mp la sol realizate in franta . In tara m-am lovit de reticenta proiectantilor si birourilor de urbanism .
Va astept pentru mai multe detalii pe maill office@constructii-caselemn.ro s-au m_u_c1992@yahoo.com
Cu stima Ec Mocanu . 0722235456
Merita sa va arat modelul . Am avut doar recenzii bune la acest model .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *