Categorii
Intrebari de la cititori

Cosntructie gard si nivelare teren in panta

Buna ziua, am un pamant, in spate am un parau si in stanga inca un parau. Sunt mici, nu vine apa mare nici o data (stau aici de mult timp) vreau sa construiesc o casa dar mai intai as dori sa fac un fel de gard intre teren si parau 1,5 m in pamant 40 cm grosime si inaltime 2 m pe un total de 200 m liniari.


Ma puteti ajuta cu un pret manopera + materiale (vreau ceva bun in limita bunului simt dar in caz de vine apa sa nu cada zidul si sa fie izolat si mult fier). Cimentul va fi adus cu cifa iar sapaturile mecanizate (cati mc de ciment trebuie?).

Mai am o intrebare, tot acelasi pamant are putina panta, e diferenta de 1,5 – 2 metri dintr-o parte in alta eu as vrea sa scot pamantul in exces si sa il duc undeva pe raza 1 km dus 1 km intors, nu vreau sa fie exact ca asfaltul. Putina panta daca ramane e Ok se va vedea bine casa si voi avea si scurgere Ok la apa. Cat ma costa sa mut pamantul acela? 1 excavator mare, 1 camion sau 2 camioane care sa duca pamantul? Si un utilaj sa preseze pamantul? Pret pentru o zi, pret pentru o saptamana?

Inca o intrebare, daca eu fac zidul acela pe pamantul meu trebuie sa cer autorizatia la cei de la apa? Sau la primarie? In autorizatia pentru casa sa pun si zidul pe care il voi folosi si ca gard?

Intrebare de la Deniss, pe adresa redactiei: Cosntructie gard si nivelare teren in panta.

3 răspunsuri la “Cosntructie gard si nivelare teren in panta”

BUNA ZIUA
Unde construiti?Pt orice constructie,imprejmuire,etc, va trebuie autorizatie de la primarie.Pt proiectare- executie- costuri contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 STIMA

Bună. După dimensiunile date aveti nevoie de aproximativ 280mc beton, aproximativ 11000kg fier,izolatie aproximativ400mp. Pt nivelare 1ora utilaj 150lei deplasare3 lei/km. Pt transport excesului de pământ aproximativ30lei/mc pt lucrarea totală doresc vizionarea locatiei si va pot da pretul total al lucrării. Cu stima Nelu 0752170901rmail constructnelu@yahoo.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *