Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri constructie restaurant la cheie, 250 persoane

Buna seara. Ma intereseaza cat ar costa realizarea la cheie a unui restaurant 200 / 250 persoane. Va multumesc.


Intrebare de la Adina, pe adresa redactiei: Costuri constructie restaurant la cheie, 250 persoane.

11 răspunsuri la “Costuri constructie restaurant la cheie, 250 persoane”

Buna ziua
Un imobil se evaluiaza nu dupa numarul de persoane care incap in el, ci dupa dimensiunile acestuia in mp, arhitectura, structura etc.
Cind veti detine un proiect pentru executarea acestui imobil, il astept cu marea placere pe adresa constructzece@gmail.com pentru a va prezenta o oferta de pret.
Cu toata consideratia.

Buna ziua

Este doar o parere. Restaurantul ar trebui sa aiba 700 mp, iar la o calitate medie spre mica te va costa aproximativ 250.000 euro(man+mat), la o calitate medie spre lux te va costa 450.000 euro(man +mat), deci depinde de cate stele vrei sa fie restaurantul tau.
Mai adauga utilarea lui( care la fel depinde de ce vrei sa oferi)inca vreo 100.000 euro la calitate medie.

Sper ca ti-am fost de ajutor

Cu respect,
Cristian

SC.Lazar Total Constructii
VA OFERA SERVICII DE CONSTRUCTII CASE-VILE-SPATII Comerciale si de Productie, numai in Bucuresti si Ilfov, cu sau fara materialele firmei, lucram numai cu contract, facturi si chitante , procese – verbale pe faze de lucrari, necesare la intocmirea cartii tehnice.
Detalii numai cu proiect la adresa de email.lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

BILANCIA este una dintre cele mai importante companii din Europa ce activeaza in sectorul distributiei de utilaje si accesorii pentru industria ospitalitatii.
BILANCIA ofera peste 74000 de articole din domeniul utilajelor si accesoriilor profesionale. Colaboram cu 294 de parteneri din 28 de tari situate in Europa, America si Asia. Pe langa o gama variata de produse, BILANCIA ofera si numeroase servicii clientilor: consultanta de specialitate (realizarea ofertelor adaptate la nevoile clientului, training specializat pe utilaje si specificul locatiei), proiectare, finantare, mentenanta service, transport utilaje la locatie si punerea lor in functiune.
0729099906

Buna seara!intentionez a deschide un salon pentru evenimente pentru 300 pers,acum sunt in faza de proiectare m-ar interesa o proiectare si finantare pentru dotarea bucatariei.Multumesc!Cu stima, Irina

M-ar interesa construcția unui restaurant nu mai mare de 250 mp. cu mansarda. La mansarda vreau sa fac 5 camere cu tot cu băi. Si vreau si un beci aproape cat suprafața restaurantului. Imi puteti sp va rog un pret aproximativ. Va multumesc

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *