Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri manopera, materiale construire casa 70 mp, cu mansarda

Buna ziua! As dori sa stiu cat m-ar costa manopera si materialele pentru construirea unei case la rosu de aproximativ 70 mp la sol, cu mansarda. Casa va avea la parter living, bucatarie (separata de living), baie si un birou, iar la mansarda 3 dormitoare si o baie. Casa nu va avea balcoane si va fi aproape patrata. 8m ×9 m (acum vom merge sa facem proiectul). Nu vrem sa folosim materiale de proasta calitate, dar nici premuium. Va multumesc!


Intrebare de la Adriana, pe adresa redactiei: Costuri manopera, materiale construire casa 70 mp, cu mansarda.

18 răspunsuri la “Costuri manopera, materiale construire casa 70 mp, cu mansarda”

Spuneti, va rog, si locatia unde doriti sa construiti. Conteaza f.mult la pretul final, deoarece, poate gasiti o echipa din zona, mai ieftina.

Buna ziua, putem face noi dacă nu este la mai mult de 20km de București, cu 15000e. Materialele si manoperă. 0764656561.

Buna ziua pret manopera este de 35 euro/mp si materiale sunt pe undeva la 130 euro/mp daca doriti mai multe detalii si sa colaboram la tel:0761607906

Buna ziua.
Suntem specializati in structurile de lemn .
Dati-mi datele dv de contact pentru a va da mai multe detalii . Preturile dupa cum vedeti sunt vizibile , diferenta o face calitatea constructorului .
VA stau la dispozitie pe maill office@constructii-caselemn.ro
Sa- tel 0722235456
Cu stima Gigi mocanu

Pentru ofertă in privinta manoperei mă puteti contacta…0753870325 sau ioan_petrovici@yahoo.it pt.materiale sfatul meu este să vi le cumpărați dvs….asa puteti decide raport calitate pret si veti fi mulțumiți. Stima!

Fabricutza De Kasutze-Iasi
foreman_construct_building@yahoo.com
0747878812
Maistru construcții civile Marian Ivascu

Vom construi case în Iasi dar și în zonele limitrofe numai după proiecte finalizate ce au extrase de materiale și cantități incluse în proiect

Buna seara!

O casa de 80m2 din bca ridicată de la 0,parter + etaj,la parter formată din sufragerie,bucătărie,baie medie cu cabină de dus plus un hol maricel,iar etajul cu 2 dormitoare,o baie mare cu cada,un loc pentru dresing plus o terasă…cam cât m ar duce orientativ?
Am teren in comuna Pantelimon,zona noua de case construite.

Astept păreri! Multumesc!

Buna ziua as dori sa construiesc o casa de 60 mp cu living, dormitor, baie, bucătărie + mansarda

Buna seara. As dormi sa stiu cam la ce pret ar trebui sa ma astept pentru constructia un case in localitatea Tiganesti , jud. Telerman, cu amprenta de maxim 70 m.p. compusa din living, bucatarie, dormitor, baie si vw de serviciu, plus terasa in dreptul livingului. Multumesc.

As dori sa știu cât m-ar costa construcția unei case 80 mp + mansarda, construcția va fi pe teren propriu la tara în jud. Iași

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *