Categorii
Intrebari de la cititori

Cotatii pret manopera la cheie casa in Brasov

Va salut. Dupa 16 Aprilie o sa incep constructia unei case P+M in localitatea Cristian, langa Brasov. Am nevoie de cotatii doar pentru manopera la cheie.


Proiectul va fi gata pana in 10 Februarie dar am schitele, dimensiunile + o sa va explic toate etapele pentru a va ajuta sa-mi dati o cotatie cat mai corecta urmand ca dupa 10 Februarie sa prezint si proiectul.
Fundatia va fi sapata mecanizat 1.10 m.
Turnat beton cu cifa pana la nivelul solului, dupa care cofrat elevatia la 60 cm. Fierul beton o sa vina direct fasonat. Turnat elevatia cu cifa, umplut cu pamant, turnat placa peste elevatie maxim 15 cm. Ridicat zidarie din caramida de 30 cm, armat cu stalpi fier beton. Parter h=2.70 m
Placa de maxim 15 cm peste parter.

Mansarda ridicat zidarie din caramida. Peretii exteriori de 1.50 m si cel din mijloc la 2.50. Acoperis in 2 ape. O sa aduc eu scandura pentru cofrat, astereala.
Izolat exterior cu polistiren de 10 cm, tencuiala decorativa iar la interior vata minerala si rigips.
Suprafata parter 83 m2. Mansarda 81 m2.

Acoperisul va fi cu tigla ceramica de la Siceram. S-ar putea sa aduc o echipa montatori acoperis autorizata de ei pt a-mi valida garantia.

Lasati adrese de mail pentru a va trimite schita la casa cu dimensiunile. Va rog echipe din Brasov sau judetele adiacente. Caut echipe de muncitori serioase si care pot demonstra calitatea lucrarilor recent construite. Va multumesc anticipat.

Intrebare de la Ciprian, pe adresa redactiei: Cotatii pret manopera la cheie casa in Brasov.

2 răspunsuri la “Cotatii pret manopera la cheie casa in Brasov”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *