Categorii
Intrebari de la cititori

Culoare termopane in amenajarea acestui living

Buna ziua! As dori niste recomandari in privinta amenajarii unui living dreptunghiular. Nu stiu ce culoare sa aleg pentru pereti, parchet si mobila in cazul in care as dori sa dea senzatia de spatiu?Nefiind prea mare (4600/3400). Inca o dilema o mai am in privinta culorii termopanelor. Deschisa gen stejar, nuc sau mai inchisa dar care sa se potriveasca cu restul? Multumesc.


Intrebare de la Cristina, pe adresa redactiei: Culoare termopane in amenajarea acestui living.

Un răspuns la “Culoare termopane in amenajarea acestui living”

Buna, Cristina!

Incep cu termopanele: cred ca ar trebui aleasa aceeasi culoare ca in restul incaperilor, iar daca incepi renovarea locuintei cu livingul, urmand sa schimbi si tamplaria celorlalte incaperi in timp, alege o culoare simplu de procurat pe viitor. Albul este etern, se aosrteaza cu orice alta culoare, asa ca nu vad niciun motiv sa-ti recomand alte nuante.

Revenind la living, iti recomand sa mergi pe culori deschise si calde: crem, bej, galben pal sau gri deschis (daca este o incapere luminoasa). Poti opta pentru pereti intr-una dintre nuantele recomandate anterior, tavan alb, mobila dintr-un furnir de lemn deschis, similar cu nuanta parchetului si textile si accesorii albe sau crem, care sa lumineze si sa mareasca vizual decorul. Poti aduce in decor si o pata din culoarea ta preferata sub forma unor tablouri sau chiar a unei piese de mobilier: canapea, fotoliu etc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *