Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Culori perdea, covor si tapet la mobila alba?


Buna seara. Ce culoare sa aleg perdeaua, covorul si tapetul daca am mobila alba antichizata, faianta neagra Subway, parchetul alb cu striatii gri si peretii albi?


Intrebare de la Rodica, pe adresa redactiei: Culori perdea, covor si tapet la mobila alba?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in ianuarie 21st, 2017

Buna, Rodica!

N-ai specificat daca intentionezi sa aplici tapet pe toti peretii camerei. Daca este asa, ai putea alege tapet gri deschis, eventual cu un imprimeu discret, alb. In acest caz cred ca ar fi potrivit un set de perdele albe, iar covorul poate fi gri, alb sau negru cu imprimeu alb, in genul modelului Hovslund de la Ikea, de pilda.

In cazul in care tapetul va fi aplicat pe un singur perete, poti alege un gri mai intens, din nou, simplu sau cu un imprimeu, insa de aceasta data mai indraznet, mai bogat sau poti opta chiar si pentru un tapet aubergine, o nuanta mai pretioasa si mai rafinata. In cazul in care vei merge pe varianta tapetului gri, cred ca poti opta pentru un ansamblu compus din perdele albe si draperii gri mediu si un covor alb sau sa te limitezi doar la un set de draperii gri mediu, prinse frumos cu niste agrafe sau snururi speciale pentru a lasa fereastra la vedere. In cazul in care vei opta pentru un tapet aubergine, asa cum ti-am sugerat mai sus, poti alege draperii gri simple, cu imprimeu alb si mov (dungi) si un covor alb sau crem.

In combinatie cu elementele pe care le ai deja in decorul bucatariei poti folosi si elemente de culoare rosie: imprimeul de pe un covor alb sau crem (spre exemplu, modelul Eivor Cirkel de la Ikea), imprimeul de pe un set de draperii albe sau gri etc.

Poti alege o perdea alba asortata unor draperii gri deschis spre mediu. Daca ai o fereastra frumoasa si care iti ofera o priveliste placuta poti renunta de tot la perdea si sa pastrezi doar draperiile.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii