Categorii
Intrebari de la cititori

Cum modific modelul unui dressing din mdf?

Buna ziua! Am facut la comanda un dressing de 2,40 m lungime din doua usi: una este din mdf capuccino, iar cealalta este din oglinda.


Domnul care a facut dressingul nu a inteles exact ce i-am explicat, sau poate a uitat (nu stiu exact ce s-a intamplat). As fi vrut atat la asa din mdf, cat si la cea din oglinda sa nu fie facuta din doua bucati, ci fie taiata, ca si cum ar paea ca este facuta din mai multe placi de mdf si mai multe oglinzi! As putea gasi undeva niste accesorii, niste benzi autoadezive pentru a le lipi pe aceste usi ca sa para ca este facut dressingul din mai multe placute, si nu doar din doua bucati mari? Sper ca intelegeti ceea ce vreau sa spun! Multumesc!

Intrebare de la Diana, pe adresa redactiei: Cum modific modelul unui dressing din mdf?

Un răspuns la “Cum modific modelul unui dressing din mdf?”

Buna, Diana!

Cred ca inteleg despre ce vorbesti, dar nu stiu daca te pot ajuta cu ceva. Vezi tu, ceea ce ti-ai fi dorit sa obtii cu usile dressingului presupunea, in opinia mea, intr-adevar imbinarea a trei piese/bucati distincte cu ajutorul unor profile de aluminiu in forma literei T. Singura solutie posibila, dar nu stiu cat de ok din punct de vedere estetic si cat de rezistenta ar fi, este sa gasesti niste baghete inguste din aluminiu si sa le aplici/lipesti pe usile dressingului. Adreseaza-te cu aceasta intrebare la firmele care importa si comercializeaza accesorii si feronerie pentru mobilier 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *