Categorii
Intrebari de la cititori

Cum vedeti amenajarea acestei bai de serviciu?

Am o baie de serviciu: 1.8 lungime cu 1.2 sa zicem latime. Doresc sa intalez un dus pe dimensiuni 1.5 cu 0.6 (cadita construita cu paravan lateral si atat, iar pe peretele lung sa instalez chiuveta, apoi masina de spalat si ultimul wc normal. Ar fi cam lipite unele de altele. Cum ati vedea amenjarea acesteia?


Intrebare de la Simion, pe adresa redactiei: Cum vedeti amenajarea acestei bai de serviciu?

2 răspunsuri la “Cum vedeti amenajarea acestei bai de serviciu?”

Buna, Simion!

Pentru a economisi cat mai mult din putinul spatiu disponibil ar trebui sa montezi cabina de dus intr-una dintre extremitatile baii, alocandu-i nu mai mult de 80-90 cm cu tot cu panoul din sticla despre care vorbeai. Apoi, in continuare, tot pe latura lunga, pot fi montate lavoarul si masina de spalat, pe cat se poate integrata sub blatul lavoarului, daca vorbim despre un model cu incarcare frontala (daca este o masina cu incarcare verticala este cu atat mai bine, pentru ca ocupa mai putin spatiu), iar vasul de toaleta ar putea fi montat pe peretele opus cabinei de dus astfel incat sa fie asezat cu fata spre cabina de dus si sa aiba masina de spalat si lavoarul in laterala.

In cazul in care distanta dintre toaleta si masina de spalat nu permite deschiderea usii masinii cu incarcare frontala, poate fi contruit un dulap solid in partea inferioara a caruia sa fie proiectate cateva polite pentru deterneti si altele de acets gen, iar masina poate fi montata deasupra.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *