Categorii
Intrebari de la cititori

De cat teren am nevoie pentru constructia acestei case?

Buna seara, as avea si eu nevoie de cateva informatii. Imi doresc un teren, dar sa aiba o deschidere mare pe frontul stradal, in laterale am nevoie sa fac in stanga un garaj si in dreapta un loc de joaca pentru copii, putin mai in spate sa vina casa care sa contina un demisol cu piscina cu o camera de jacuzzi si alta de sauna si o baie, la parter doresc un living cu bucatarie open space, un dormitor cu baie proprie si o camera de joaca pentru copii dar si o baie pentru oaspeti.


La etaj doresc 3 dormitoare mari, 1 matrimonial cu baie proprie si doua dormitoare de copii cu baie proprie. As vrea sa stiu daca se poate, cat teren as avea nevoie pentru tot ce doresc sa construiesc? Mentionez ca pe intrarea casei imi doresc un semirotund unde sa am spatiu sa intru cu masina pe o parte si sa ies pe alta parte. Astept un mesaj de la dumneavoastra.

Intrebare de la Yusuf, pe adresa redactiei: De cat teren am nevoie pentru constructia acestei case?

Un răspuns la “De cat teren am nevoie pentru constructia acestei case?”

buna seara
mai yusuf de ce nu mergi mata la un atelier de proiectare? sa-ti alegi proiectul si iti spune arhitectul de cit teren ai nevoie, eu iti pot spune ca in 2000mp cu front stradal de 50m te descurci….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *