Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc restaurarea casutei bunicii, 24 mp

Buna ziua, as dori un pret estimativ. Vreau sa restaurez casuta bunicii care are apoximativ 24 mp. Are 2 incaperi cu soba si o camara de vreo 6 mp cu urcare in pod. As dori sa fac un dormitor, o bucatarioara, o baie mica si cred ca ramane un spatiu pentru almacenat lucruri. Are 3 geamuri, 3 usi, dar trebuie nivelat solul, introducerea apei, un perete trebuie astupat, trebuie facuta o usa in perete pentru comunicarea intre bucatarie -baie si in fata vreau o terasa nu foarte mare. Camara trebuie izolata si facuti pereti de rigips. Nu vreau calitate 100%, se poate si de mana a doua. Multumesc.


Intrebare de la Larisa, pe adresa redactiei: Doresc restaurarea casutei bunicii, 24 mp.

9 răspunsuri la “Doresc restaurarea casutei bunicii, 24 mp”

Poate te ajuta consultanta unor designeri? Eu am apelat la cei de la Zazui. Ofera consultanta gratuita si mi-a prins destul de bine intrucat costa un proiect al casei.

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de renovari/restaurari de case si apartamente.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Buna ziua. Daca , casa este din lemn tip paianta , nu a-ti avea ce sa cautati cu rigipsul acolo . daca este din caramida se justifica . Eu vad casa bunici , ca si ,,casa bunici „, plina de amintiri .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *