Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc restaurarea casutei bunicii, 24 mp

Buna ziua, as dori un pret estimativ. Vreau sa restaurez casuta bunicii care are apoximativ 24 mp. Are 2 incaperi cu soba si o camara de vreo 6 mp cu urcare in pod. As dori sa fac un dormitor, o bucatarioara, o baie mica si cred ca ramane un spatiu pentru almacenat lucruri. Are 3 geamuri, 3 usi, dar trebuie nivelat solul, introducerea apei, un perete trebuie astupat, trebuie facuta o usa in perete pentru comunicarea intre bucatarie -baie si in fata vreau o terasa nu foarte mare. Camara trebuie izolata si facuti pereti de rigips. Nu vreau calitate 100%, se poate si de mana a doua. Multumesc.


Intrebare de la Larisa, pe adresa redactiei: Doresc restaurarea casutei bunicii, 24 mp.

9 răspunsuri la “Doresc restaurarea casutei bunicii, 24 mp”

Poate te ajuta consultanta unor designeri? Eu am apelat la cei de la Zazui. Ofera consultanta gratuita si mi-a prins destul de bine intrucat costa un proiect al casei.

buna ziua pt detalii ma puteti contacta la nr de tel 0757249261oferim seriozitate si preturi bune

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de renovari/restaurari de case si apartamente.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Buna ziua. Daca , casa este din lemn tip paianta , nu a-ti avea ce sa cautati cu rigipsul acolo . daca este din caramida se justifica . Eu vad casa bunici , ca si ,,casa bunici „, plina de amintiri .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *