Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc termoizolatie cu vata bazaltica in Ilfov

Dorim oferte serioase de la constructori profesionisti pentru inceperea lucrarilor in luna martie 2017 pentru termoizolatie cu vata bazaltica si tencuiala decorativa pe o suprafata de 250 mp. In cazul unor colaborari serioase se vor discuta si amenajarile interioare cat si cele exterioare ale locuintei. Constructia se afla in comuna Branesti, judet Ilfov. Multumesc.


Intrebare de la Dumitrescu, pe adresa redactiei: Doresc termoizolatie cu vata bazaltica in Ilfov.

12 răspunsuri la “Doresc termoizolatie cu vata bazaltica in Ilfov”

Mester din jud.Teleorman efectuez lucrari de termoizolatie cu polistiren expandat/extrudat,vata bazaltica.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Echipa care lucrează de 15 ani finisaje int si ext ( 25 case la cheie ) cu scule.transport
Se ofera calitate.seriozitate garantie etc
Vlad – 0723 249 738
PS Nu suntem romi.avem poze de la diverse lucrări si le executăm nou

Constantin Construct va oferă o gama vasta de lucrari ,amenajări interioare_exterioare,la preturi accesibile.
Oferim calitate in servicii,experienta.
Tf.0727306121

Salutare!

Detin echipa de mesteri adevarati,lucram cu toate materialele de pe piata din Tara.Cerem prturi de bun simt, activam in judetul Ph si in judetele limitrofe. Avem pana in momentul de fata peste 1000 de lucrari executate.Informatii pertinente la Telefonul:0730870572 Vasile Postelnicu

Buna ziua firma de constructii executam lucrari de interior si exterior placari cu polistiren expandat/extrudat placari cu vata bazaltica amenajari interioare de lux sau medii constructii case la rosu acoperisuri mansardari etc
Detalii la nr de tel 0799316990
O zi buna va doresc

Dacă doriți sa vedeti lucrările efectuate de noi intrati pe Facebook adresa: Prahova Homesteelconstruct si dacă sunteți interesat ne putem auzii la nr de tel:0720874667.

Cu cei de la Prahova Homesteelconstruct am colaborat eu.Mi s-au parut profesionisti adevarati.Au prezentat solutii pro si contra.Sfaturile dumnealor mi-au fost de mare ajutor in alege solutia cea mai avantajoasa pentru mine.

Buna ziua, va putem face o oferta de pret pentru termoizolarea exterioara a casei dvs., dar pentru a fi cat mai corecta avem nevoie sa ne trimiteti schite cu fiecare fatada. Adresa noastra de mail: raro_infra@yahoo.com. Multumesc!

Buna ziua,

Manopera în jur de 100 ron mp inclus schela.
Mai multe detalii în particular tel. 0722305771 sau 0726962729

Buna ziua

Suntem o echipa din Voluntari. Putem executa lucrarea pe care o prezentati pe site. Pretul pentru placarea cu vata este putin mai ridicat fata de cea cu polistiren datorita diferentei de debitare intre cele doua materiale, dar si a montajului sinei cu picurator. In rest toate operatiile sunt relativ la fel. Este important sa aveti o tencuiala f buna, deoarece montajul vatei se face numai cu gletiera cu dinti si indreptarea suprafetei este limitata. Datorita costului mare de materiale la aceasta operatie, trebuie sa lucrati cu profesionisti care au mai facut, nu testati echipe care au izolat doar cu polistiren, pentru ca manopera nu este la fel si riscati pierderi f mari. Pretul nostru pentru manopera(inclus schela) este de 45 lei/mp.Golurile de usi si ferestre unde trebuie executat glaf(polistiren extrudat,plasa cu adeziv si coltari) se va scade din suprafata si se va calcula la ml(pretul pentru aceasta operatie este de 16 lei/ml). Termenul de executie este de 15-18 zile lucratoare.

Pentru contact:0744.310.445

Va urez succes

Cristian

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *