Categorii
Intrebari de la cititori

Incalzire in pardoseala cu semineu pe lemne

Buna ziua. Vreau sa imi pun incalzire in pardoseala. Tot o data vreau sa montez un semineu pe lemne, centrala fiind pe gaz. Cum se procedeaza in momentul in care fac focul in semineu, sa se opreasca sursa de caldura de la centrala si sa preia semineul, asta inseamna ca semineul va prelua incalzirea prin pardoseala, avand un boiler.


Intrebare de la Sorin, pe adresa redactiei: Incalzire in pardoseala cu semineu pe lemne.

4 răspunsuri la “Incalzire in pardoseala cu semineu pe lemne”

Salut,nu este chiar asa de greu,inseriezi pe circuitul de tur din centrala serpentina din semineu

Foarte important de stiut ca in momentul in care folositi un semineu cu boiler este obligatoriu sa se ia masuri de siguranta pentru dispersia temperaturii si presiunii din boiler in cazul in care circuitul se blocheaza sau apare ori ce fel de problema, de aceea va indrum catre un instalator specializat pentru ca astfel de lucruri nu se fac dupa ureche sau dupa sfaturile primite pe internet. Cautati poate gasiti in zona d-stra o firma ca si a noastra care face dispecerat de diverse servicii si va trimite o echipa de instalatori. vezi reparatii-alba-iulia. weebly. com

Buna ziua

Din cate inteleg,dv. doriti sa automatizati acest proces,in momentul cand dv. faceti focul in semineu si temperarura apei din semineu ajunge la 45- 50 geade C sa se opreasca centrala pe gaz si sa incalziti cu semineul.Bineinteles daca doriti si apa calda menajera,sa produceti tot cu semineul,trebuie si un boiler.Trebuie sa stiti ca exista astfel de instalatii si functioneaza deci este realizabil.

Nu ati mentionat suprafata incalzita si locatia.Dv. vreti sa faceti economie la gaz si am putea compara banii pe care trebuie sa ii investiti in instalatie si economia care se poate realiza.

Valentin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *