Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Pot sa aplic faianta pe perete direct peste beton?


Am un perete si i-am dat un strat subtire de lavabila pentru ca era murdar. Acum pot sa pun direct faianta peste el sau ce trebui sa fac inainte? Nu are glet, e direct beton. Multumesc!


Intrebare de la Aurel, pe adresa redactiei: Pot sa aplic faianta pe perete direct peste beton?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Alex in ianuarie 28th, 2017

Da se poate

Mirel in ianuarie 29th, 2017

Nu este recomandat sa pui faianta peste vopseaua lavabila, cu trecerea timpului, ceramica se va desprinde cu tot cu vopseaua lavabila de pe perete.

George in ianuarie 29th, 2017

Sa fii mai sigur, da-i o amorsa, fixativ.

Sc LucBebu Exclusiv srl in ianuarie 29th, 2017

Pentru sigurantă aplicati un strat de amorsa cu o zi înainte de placarea faianței.

Costin in ianuarie 29th, 2017

Buna ziua!
Da,se poate daca veti urma niste pașii.In primul rand vopseaua lavabila de pe perete sa fie bine fixata(sa nu fie cojita,înflorită,etc., ținând cont ca este o baie se poate întâmpla).Apoi va trebuie o amorsa(recomandabil speciala pentru stratul de lavabila cu respectarea fisei tehnice si a timpului de uscare,iar asta intrebati la magazinele de specialitate).Atata timp cat veti face acești doi pasii,verificarea si fixarea(amorsarea) peretelui,da puteti pune faianta pe acel perete.Tineti cont ca aceea este o baie si vor fi aburii si caldura,de aceea va recomand acesti pașii.Va doresc spor!

ionut in ianuarie 29th, 2017

Buna ziua sa amorsati peretele inainte de aplicarea faiantei
O zi buna

george in ianuarie 29th, 2017

DA.

Adrian in iunie 1st, 2018

Salut am aceeasi problema doar ca peste beton este vopsea, inintial ma am apucat sa dau jos vopseaua fiinca era 3 straturi de vopsea, ma rog am dat jos doar o parte mica din vopsea… inainta sa curat nu aveam nici o intentie sau un gand sa pun faianta acum cam vreau doar ca in a pune faianta nu mai este sa spunem la fel de simplu ca o vopsea,intre timp ma am consultat cu unu altu din prieteni din curiozitate si mai mult ca sa aflu cum se aplica cel mai indicat o faianta peste beton sau vopsea in ulei si daca este inditat sau sa raman la vopsea? unii specifica ca nu este necesar si nu are rost sa te chinui sa o dai jos cu spaclu si doar cu o dalta si ciocan lasi cateva gauri si cam aia este si cam asa ar lipi cel mai bine faiana altii spun ca lasi asa cum este dai cu amorsa si a doua zi te apuci de treaba. Puteti va rog sa spuneti cum este mai indicat… Cear trebui sa fac ptr. a pune faianta?

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii