Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Pot sa vand o proprietate daca nu am autorizatie de constructie?


Buna seara, va rog sa-mi dati un raspuns oficial, la o intrebare simpla: in anul 2005, am cumparat o proprietate mica in Romania cu act de vanzare-cumparare prin casa notariala, iar in acelasi an am luat decizia sa construim cabana de lemn in curte, pentru a depozita scule de gradina.


Mergand la primaria comunei si cerand autorizatie de constructie, arhitectul m-a intrebat daca ii fac fundatie sau o asez pe placa cu piloni de beton. Noi am vrut ceva usor si am primit raspunsul ca nu avem nevoie de autorizatie, iar acum vrem sa vindem proprietatea cu cabana cu tot, dupa lege avem dreptul sa vindem sau nu, fara a avea probleme cu fiscul sau primaria, v-as ruga sa-mi dati legea si enuntul legii multumesc.

Intrebare de la Ionesc, pe adresa redactiei: Pot sa vand o proprietate daca nu am autorizatie de constructie?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

costea cristian in februarie 5th, 2017

Buna ziua

Nu cunosc legea referitoare la problema dumneavoastra, dar constructia este in regula daca este trecuta la primarie ca si spatii de depozitare(magazii) si pe care ati platit impozit din 2005.

Bafta in continuare

Liviu Niculae in februarie 5th, 2017

Buna ziua,
Dovada propietatii o face contract de vanzare cumparare,certificat mostenitor, sau autorizatia de constructie.Eu cred ca puteti vinde fara probleme, avand in vedere faptul ca primaria nu a solicitat autorizatie la magazie, fiind considerata o anexa gospodareasca si o constructie usoara fara fundatie. Cele bune.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii