Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Pret casa la cheie structura metalica in Vrancea – 80 mp


Doresc sa-mi construiesc in Focsani, Vrancea o casa de 80 mp cu structura metalica sau lemn si vreau sa stiu pretul lucrarii la cheie.


Intrebare de la Ionel, pe adresa redactiei: Pret casa la cheie structura metalica in Vrancea – 80 mp.


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Vrancea:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

POP in ianuarie 24th, 2017

Buna ziua
Dupa ce veti detine proiectul casei, putem vorbi despre o oferta a casei pe structura metalica
Cu stima, constructzece@gmail.com

Casa metalica in ianuarie 25th, 2017

Pentru o oferta de preț avem nevoie de un proiect,daca nu aveti va putem ajuta si cu o soluție pentru acesta.
Pentru alte detalii contact@casa-metalica.com

mocanu in ianuarie 25th, 2017

Buna ziua.
Dati-mi datele de contact , pentru a va trimite mai multe detalii .
Cu stima Ec mocanu 0722235456 m_u_c1992@yahoo.com

ella in ianuarie 27th, 2017

Pentru a va orienta putin, va pot spune cate ceva din experitenta mea. Moldova lucreaza cu structura pe lemn, nu gasesti acolo nicio firma care lucreze pe structura metalica. Structurile din metal le gasiti in Ardeal: Cluj, Brasov, Bistrita-N. etc.
O casa pe structura de metal nu iese neaparat mai ieftina ca una de caramida. Avantajul este lipsa mizeriei in santier, si durata scurta de ridicare a casei. MAREA PROBLEMA a acestui tip constructii sunt firmele care lucreaza cu fierul (dealtfel ca si la cele care lucreaza clasic). Eu inca nu am gasit una serioasa cu adevarat, asa incat alegerea va apartine. Casa mea este acum ridicata, face furori pentru ca este singulara in zona, insa firma cu care am lucrat nu merita recomandarea mea. In rest sunt forumuri cu pretul la cheie pentru diferite constructii ridicate de pers. fizice. Acolo puteti vedea un pret corect final pentru ca oamenii povestesc din experienta lor.

mocanu in ianuarie 27th, 2017

Buna sera .

Eu nu cred ca structurile metalice sunt pentru zona noastra cu o variatie mnare de temteratura . As vrea sa ma contrazice-ti peste cativa ani ,ca nu am avut dreptate .Puntile termice formate de structura ,se vor contura pe rigips datorita antrenarii prafului de catre aerului cald ,care migreaza catre zonele mai reci . . O alta problema , s-ar putea sa fie aparitia de zgomote datorate dilatarii .

Sorin in octombrie 22nd, 2017

Si pe mine m-ar interesa sa construiesc o casa pe structura metalica cam de 70 m2, sincer nu am vazut comentarii de la persoane care au asa ceva in afara de reclamele firmelor…, nu am idee de eficienta lor iarna si asa mai departe…, poate ma convinge cineva .

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii