Categorii
Intrebari de la cititori

Pret casa la cheie structura metalica in Vrancea – 80 mp

Doresc sa-mi construiesc in Focsani, Vrancea o casa de 80 mp cu structura metalica sau lemn si vreau sa stiu pretul lucrarii la cheie.


Intrebare de la Ionel, pe adresa redactiei: Pret casa la cheie structura metalica in Vrancea – 80 mp.

6 răspunsuri la “Pret casa la cheie structura metalica in Vrancea – 80 mp”

Pentru a va orienta putin, va pot spune cate ceva din experitenta mea. Moldova lucreaza cu structura pe lemn, nu gasesti acolo nicio firma care lucreze pe structura metalica. Structurile din metal le gasiti in Ardeal: Cluj, Brasov, Bistrita-N. etc.
O casa pe structura de metal nu iese neaparat mai ieftina ca una de caramida. Avantajul este lipsa mizeriei in santier, si durata scurta de ridicare a casei. MAREA PROBLEMA a acestui tip constructii sunt firmele care lucreaza cu fierul (dealtfel ca si la cele care lucreaza clasic). Eu inca nu am gasit una serioasa cu adevarat, asa incat alegerea va apartine. Casa mea este acum ridicata, face furori pentru ca este singulara in zona, insa firma cu care am lucrat nu merita recomandarea mea. In rest sunt forumuri cu pretul la cheie pentru diferite constructii ridicate de pers. fizice. Acolo puteti vedea un pret corect final pentru ca oamenii povestesc din experienta lor.

Buna sera .

Eu nu cred ca structurile metalice sunt pentru zona noastra cu o variatie mnare de temteratura . As vrea sa ma contrazice-ti peste cativa ani ,ca nu am avut dreptate .Puntile termice formate de structura ,se vor contura pe rigips datorita antrenarii prafului de catre aerului cald ,care migreaza catre zonele mai reci . . O alta problema , s-ar putea sa fie aparitia de zgomote datorate dilatarii .

Si pe mine m-ar interesa sa construiesc o casa pe structura metalica cam de 70 m2, sincer nu am vazut comentarii de la persoane care au asa ceva in afara de reclamele firmelor…, nu am idee de eficienta lor iarna si asa mai departe…, poate ma convinge cineva .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *