Categorii
Intrebari de la cititori

Pret la rosu cu materiale si fara, mansarda 100 mp

Buna ziua. As dori un pret executare mansarda de 100 mp, plus un planseu realizat peste centura etajului existent al constructiei. Planseul il doresc din lemn. Ce dimensiune ar fi necesara pentru grinzile de lemn. Mentionez ca mansarda va avea lateralele de 1.6 m inaltime. Interiorul ei il doresc necompartimentat. Pret la rosu cu materiale. Pret la rosu fara materiale. Astept oferte.


Intrebare de la Ioana, pe adresa redactiei: Pret la rosu cu materiale si fara, mansarda 100 mp.

15 răspunsuri la “Pret la rosu cu materiale si fara, mansarda 100 mp”

Buna seara,
firma cu buna organizare,va putem oferi un serviciu de calitate pentru lucrarea dorita.
Daca doriti sa va lansam o oferta va rog sa ne contactati prin e-mail ungherea@yahoo.com ,unde noi o sa va raspundem cu promtitudine atat pe partea tehnica cat si pentru oferta financiara.

buna ziua pt detalii ma puteti contacta la nr de tel 0757249261 oferim un pret corect si seriozitate

Buna totul incepe dupa o discutie amanuntita sa stabilim cum vreti cu Tabla cu tigla,cu lemn aparent ,conservat anticari antifoc podeaua sa fie cu grinzi aparent dupa toate astea putem vedem un calcul0722148503

Buna ziua.
Nu se va putea realiza tipul acesta de mansarda ( la costuri rezonabile ) fara a avea sustinere din interior , (pereti despartitori) se va pune presiune mare pe lateralele de 160 cm , pe care-i va rasturna .
Referitor la costuri , am nevoie de o schita cu parterul peste care se face aceasta mansarda . In functie de deschiderile de la perter , se va dimensiona acel planseu .
In ce zona va fi mansardarea ?
Va astept cu detalii pe maill , office@constructii-caselemn.ro.
Cu stima Mocanu 0722235456.

Buna ziua!
Va putem face o propunere tehnica si o estimare a costurilor dupa ce vom viziona constructia existenta. Pentru a programa o astfel de vizionare ne puteti contacta pe mail: raro_infra@yahoo.com.
Multumesc!

Buna sera . Pentru Nori . Astept sa ma contactati pentru solicitarea dv .
Dar nu uitati un lucru . O casa de lemn , bine realizata si cu lemn de calitate , nu este neaparat mai iaftina decat una de zidarie . Este mult mai sanatoasa si are costuri cu utilitatile mult mai mici .
Noi am facut un model de casa( prototip ) de 62 mp utili si va pot spune ca , cu 500 w/h energie electrica ,se obtine o diferenta de temperatura , fata de exterior de 17-20 grade . mentionez ca inca nu este mobilata .
Acest model ar corespunde solicitarior dv , s-au putem modela un produs , special pentru dv .
Cu stima Ec mocanu 0722235456
maill office@constructii-caselemn.ro

Buna seara. As dori sa_mi spuneti cat m_ar costa o casuta formata din o camera 4 cu 3 m2, o baie mica 2cu 3 si bucatarie 3cu 3 m2,iar deasupra o mansarda, iar peste toate un hol lat de 2 m. As dori o aproximatie pret la rosu cu materiale cu tot. Multumesc anticipat si astept raspuns cat mai repede.Oseara buna !

Buna. Pt doamna Nori dupa decrierile dv. aceasta constructie La rosu din caramida cu acoperis si invelitoare tigla metalica 50000lei . Cu stima Nelu 0752170901

Buna ziua.As dori sa construiesc o casa P+M cu 2 camere+living si bucatarie +baie la parter si la mansarda 3 camere si baie.Amprenta la sol ar fi de 80 m.cat m-ar costa la rosu cu materialele mele?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *