Categorii
Intrebari de la cititori

Pret manopera planseu lemn peste centura existenta

Pret planseu lemn 80 mp peste centura existenta. Are o latime de 4.5 metri. As dori un pret pentru manopera. Ce dimensiune ar trebui sa aiba grinzile. Mentionez ca voi construi 3 dormitoare si 1 baie la mansarda.


Intrebare de la Alin, pe adresa redactiei: Pret manopera planseu lemn peste centura existenta.

10 răspunsuri la “Pret manopera planseu lemn peste centura existenta”

Buna seara,
Suntem o firma care executam lucrari de dulgherie oferind servicii de calitate peste media oferita de piata de profil actuala din Romania.
Daca doriti o oferta clara si o consiliere pe masura in detaliu va asteptam pentru a clarifica detalii pe e-mail ungherea@yahoo.com

cu stima,
RUBIK

Buna ziua

alegeti lemn cat se poate de uscat(deoarece este greu sa gasiti), si realizat pe fibra(dreptunghi, nu patrat), ideal 10 x 20 cm peste care montati dulapi de 5 cm.
In baie, trebuie izolatie si sapa armata, daca doriti gresie.De preferat sa nu montati parchet direct pe dulapi, ci mai veniti cu o pardoseala f dreapta, de exemplu OSB de 20 mm.Aveti grija sa calculati diferentele de nivel dintre baie(sapa/gresie) si restul zonelor(OSB/polistiren extrudat/parchet), asta daca doriti sa va iasa la final aceeasi cota(fara trepte mici f urate)

Este doar o parere deci va rog sa mai intrebati si pe altii

O zi placuta

Buna ziua,

poate da cineva un PRET pentru realizarea etajului pe structura de lemn, a unei constructii de caramida cu stalpi beton armat si centura,fara placa beton intre nivele? Dimensiuni: 9,5m cu 8,5m.Vreau sa fac niste estimari pentru a sti pe ce plan sa merg: etaj pe lemn sau tot pe zidarie.
Multumesc!

Pentru detalii va rog contactati-mă la 0768483958. Preț estimativ 1500 euro manopera +materiale. Mulțumesc!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *