Categorii
Intrebari de la cititori

Pret orientativ casa cu mansarda, 100 mp, fundatie si tigla

Buna ziua. As dori sa stiu si eu cat ma costa o casa cu mansarda la rosu, cu o suprafata de 100 mp (50 mp parter si 50 mp mansarda). Parterul va cuprinde camera de zi, o baie, bucatarie, hol si scarile iar mansarda doua dormitoare. Daca se poate sa imi spuneti un pret orientativ cu tot cu fundatie si tigla metalica. Va multumesc!


Intrebare de la Florin, pe adresa redactiei: Pret orientativ casa cu mansarda, 100 mp, fundatie si tigla.

10 răspunsuri la “Pret orientativ casa cu mansarda, 100 mp, fundatie si tigla”

Am inteles!
Daca se poate, sa imi spuneti un pret cu tot cu materiale dar si manopera pe mp.
O zi buna.

PRETUL CORECT AL UNEI CASE, manopera si materiale, se poate face numai dupa Lista de materiale necesara constructiei respective, cantitatile de fier, betoane, caramida, lemn, influienteaza costul final al lucrarilor, cei ce dau preturi fara sa vada un proiect incearca sa va duca in eroare. UN PROIECT la o casa care are 5000-6500 kg fier nu poate costa cat alta care are 12000- 16000 kg fier, deci preturile sunt diferite.
Cu respect,
Mihai Lazar

Cand cereti o oferta de pret ar trebui sa comunicati si zona unde doriti sa construiti. Daca aveti proiectul complet il puteti trimite la aureliancretu67@yahoo.com. Fara proiect, toate preturile care vi se dau, sunt pur informative. Cu stima ing.Aurelian C.

buna ziua pentru oferta putem vorbi pe adresa de email;sc.carmenglobal@gmail.com
va multumesc o zi buna va doresc

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *