Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Renovare casa familiala in Caras Severin – vreau contract


Buna ziua, doresc sa renovez o casa familiala compusa din 4 camere, bucatarie, baie, sa adaug un living (constructie noua 25 metri patrati), alte bai si sa compartimentez spatiile existente sub o alta forma.


Doresc de asemenea refacerea acoperisului, izolatie exterioara, amenajari interioare, montare centrala cu instalatiile de incalzire aferente, amenajare bai cu instalatiile de apa si canalizare, refacerea instalatiei electrice, pavaje exterioare in curte si un beci. Casa este in Otelul Rosu, judet Caras-Severin. Partea de proiectare se afla in faza de finalizare. Doresc colaborare cu firma, vreau contract pentru tot ce se va executa, termene clare, garantie pentru lucrari. Am angajat diriginte de santier din partea firmei de proiectare. Doresc inceperea lucrarilor imediat ce timpul ne va permite. Astept oferte pe adresa de e-mail miotrandafir@yahoo.com – Multumesc!

Intrebare de la Mioara, pe adresa redactiei: Renovare casa familiala in Caras Severin – vreau contract.


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Caras Severin:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victor in iulie 23rd, 2017

Putem stabili o întîlnire la fața locului 0755455812

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii