Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi amenajare hol pe post de dining – living

Buna ziua, urmeaza sa amenajam casa. Este o casa cu parter + etaj, dar va fi impartita in 2 parti. La etajul superior voi fi eu iar la etajul inferior va locui fratele meu, intrarea va fi comuna, dar va fi construit un perete pentru a nu intra eu direct la el in living.


Problema este sus la mine. In prezent este un hol mare, pe care vrem sa il folosim pe post de dining-living. Usa de intrare si usa de la balcon sunt pe pereti opusi, fata in fata, iar geamul este pe peretele dintre cele 2 usi. As vrea la perete sa pun masa si scaunele dar nu stiu cum sa folosesc restul spatiului pentru a amenaja partea de living. In rest, mai sunt 1 usa pe peretele cu usa de la intrare, alte 2 pe peretele de la balcon, si vizavi cu peretele pe care se afla geamul, sunt usile de la bai, 2 la numar. Nu prea pot sa folosesc chiar tot spatiul din cauza usilor, dar totusi este o suprafata de aproximativ 25 mp.

Intrebare de la Larisa, pe adresa redactiei: Sfaturi amenajare hol pe post de dining – living.

3 răspunsuri la “Sfaturi amenajare hol pe post de dining – living”

Buna, Larisa!

Te rog sa ne trimiti o schita a spatiului despre care vorbesti, cu dimensiunile acestuia la andrei@casadex.ro Noi o vom atasa mai jos, intr-un comentariu si apoi vom reveni cu cateva pareri 🙂

Buna, Larisa!

Scuze pentru intarzierea cu care raspund. Acum am vazut schita pe care ne-ai trimis-o si tot acum am constatat ca nu ai trecut in schita nici o cota, nici o dimensiune, ceea ce nu-mi permite sa vin cu sugestii de amenajare a spatiului respectiv. Te rog sa revii cu o schita completa de aceasta data, la aceeasi adresa de mail.

Iti multumesc pentru intelegere si promit sa fiu mai prompta 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *