Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Sfaturi amenajare hol pe post de dining – living


Buna ziua, urmeaza sa amenajam casa. Este o casa cu parter + etaj, dar va fi impartita in 2 parti. La etajul superior voi fi eu iar la etajul inferior va locui fratele meu, intrarea va fi comuna, dar va fi construit un perete pentru a nu intra eu direct la el in living.


Problema este sus la mine. In prezent este un hol mare, pe care vrem sa il folosim pe post de dining-living. Usa de intrare si usa de la balcon sunt pe pereti opusi, fata in fata, iar geamul este pe peretele dintre cele 2 usi. As vrea la perete sa pun masa si scaunele dar nu stiu cum sa folosesc restul spatiului pentru a amenaja partea de living. In rest, mai sunt 1 usa pe peretele cu usa de la intrare, alte 2 pe peretele de la balcon, si vizavi cu peretele pe care se afla geamul, sunt usile de la bai, 2 la numar. Nu prea pot sa folosesc chiar tot spatiul din cauza usilor, dar totusi este o suprafata de aproximativ 25 mp.

Intrebare de la Larisa, pe adresa redactiei: Sfaturi amenajare hol pe post de dining – living.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in ianuarie 24th, 2017

Buna, Larisa!

Te rog sa ne trimiti o schita a spatiului despre care vorbesti, cu dimensiunile acestuia la andrei@casadex.ro Noi o vom atasa mai jos, intr-un comentariu si apoi vom reveni cu cateva pareri :)

Andrei in ianuarie 25th, 2017

Am primit schita. o atasez mai jos

Victoria in februarie 4th, 2017

Buna, Larisa!

Scuze pentru intarzierea cu care raspund. Acum am vazut schita pe care ne-ai trimis-o si tot acum am constatat ca nu ai trecut in schita nici o cota, nici o dimensiune, ceea ce nu-mi permite sa vin cu sugestii de amenajare a spatiului respectiv. Te rog sa revii cu o schita completa de aceasta data, la aceeasi adresa de mail.

Iti multumesc pentru intelegere si promit sa fiu mai prompta :)

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii