Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi aplicare adezivi si plasa izolare casa cu vata bazaltica

As avea nevoie de putin ajutor. Vreau sa izolez pe exterior o casa de 140 mp, tencuita la gri. Izolatia se face cu vata bazaltica de 6 knauf si adeziv baumit (scuze daca nu e voie cu nume de firme), plasa, ciuperci, profil. Ne mai lucrand in domeniu sau asa ceva, as dori va rog niste sfaturi referitor la:


– aplicare adeziv pe placa (puncte, chenar sau pe toata placa);
– aplicare plasa, coltare, aplicare adeziv peste placa.
Orice alte sfaturi sau recomandari care imi pot usura munca. Multumesc anticipat. Doresc sa fac o lucrare durabila si de calitate.

Intrebare de la Nicolae, pe adresa redactiei: Sfaturi aplicare adezivi si plasa, izolare casa cu vata bazaltica.

Un răspuns la “Sfaturi aplicare adezivi si plasa izolare casa cu vata bazaltica”

Salut Nicolae

In primul rand nu o sa faci niciodata o lucrare durabila si de buna calitate daca nu ai mai lucrat in domeniu, ca nici eu nu repar bmw-uri durabil si de calitate.In al doilea rand gresesti cu grosimea vatei minerale pe care o recomand de 10 cm deoarece diferenta de pret de la 6 la 10 este mica, iar munca, adezivul ,diblurile ,plasa , coltarii cu plasa ,profilul de sustinere cu picurator sunt aceeasi cheltuiala indiferent de grosimea vatei.

Cel mai important aspect al termosistemului este finisarea lui pe care tu(nefiind de meserie)nu ai cum sa il scoti, ori ca vei da lavabila,ori ca vei da structurata, astfel ca vei chema pe cineva sa iti repare(te va costa manopera in plus), va aplica cel putin doua maini de adeziv cu gletiera de 50cm ca sa iti indrepte, dar tehnic nu este corect pentru ca ingreunezi suportul(mai ales pe vata), si sigur vei avea probleme.

Daca urmezi pasii exact, vei monta singur vata(nu stiu daca o sa te descurci cu glafurile si coltarii), dar sigur mana de gletiera nu ai, daca nu ai experienta.

Investitia este mare si recomand sa faci doar ceea ce esti sigur ca iti iese.

Trimite-mi un mail pe tel:0744.310.445 si o sa iti dau toate detaliile montarii termosistemului pe vata(sunt in concediu pana pe 20 ian-iti raspund la mail cand vin).

Cu respect,
Cristian

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *