Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Temperatura uscare varuiala si alegere producator


Buna ziua si La multi ani! Am casa in constructie si pe saptamana viitoare trebuie sa dau cu var si nu stiu ce produs sa aleg. Am mai citit de JUB, are cineva experienta cu acest producator? Nu sta nimeni in casa, se poate da cu var si lasa la uscat fara probleme. Sunt ceva restrictii de temperatura de uscare? Momentan tin cam 14-16 grade in casa. Aveti alte recomandari de var? Am mai citit ca in Romania nu e bine sa dai superlavabil. Va multumesc!


Intrebare de la Cristian, pe adresa redactiei: Temperatura uscare varuiala si alegere producator.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Stefan 51 in ianuarie 5th, 2017

buna ziua
ca sa dai cu var trebuiesc ideplinite 2 conditii -sa fie o zi cu soare ca altfel se usca patat si sa o faca cine se pricepe atit

Valeriu in ianuarie 6th, 2017

da de ce nu e bine sa dai cu superlavabil? Sunt chiar curios sa aflu ca eu tocmai cu asta am dat pentru ca am copii si isi lasa amprentele peste tot. Am dat acum un an cu Aeria Gold all-inclusive la recomandarea unor prieteni ca nu este toxica vopseaua si se curata foarte usor.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii