Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Un apartament modern amenajat cu eleganta si stil

1-hol-luminos-si-spatios-gratie-peretelui-placat-cu-oglinda-apartament-kievSarbatorile de iarna, intalnirile cu prietenii si emotiile din ultimele saptamani m-au obosit mai mult decat mi-as fi dorit. Astazi, in loc sa reincep munca cu forte proaspete, dupa scurta vacanta avuta, simt ca am nevoie de un concediu de odihna. Dar am observat ca nu sunt singura in aceasta stare, ceea ce m-a facut sa ma simt ceva mai bine.


Prin urmare, astazi, ma voi rezuma la prezentarea sumara a unui apartament modern, amenajat cu multa eleganta. Acesta are 60 mp, se afla in Kiev, capitala Ukrainei, iar proiectul de amenajare a fost semnat de firma Cult of Design.

Decor minimalist aerisit

Ce anume mi-a captat atentia in amenajarea acestui apartament? Paleta cromatica neutra, lumina placuta, mobilierul elegant, accesoriile cu design inedit, alura minimalista a intregului spatiu si felul in care au fost imbinate toate acestea.
Te las sa rasfoiesti imaginile de mai jos in timp ce savurezi o cana cu ceai cald si sper ca te vei relaxa intr-un mod placut 🙂

Sursa foto: Cult of Design

Un răspuns la “Un apartament modern amenajat cu eleganta si stil”

Am facut o casa-parter, contruită din BCA Ytong A+. Acum suntem la faza în care trebuie să realizam tavanul deoarece nu am turnat placa ci am dorit să il izolăm cu vata minerală și cu placi de OSB. Am citit pe diferite forumuri si părerile sunt impărțite, motiv pentru care va rog sa-mi spuneti pentru izolarea tavanului ce materiale să folosim și care ar fi ordinea astfel incât să nu existe punți termice.
Va multumesc

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *