Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Acte necesare pentru demolare casa si costuri


Buna ziua, am o intrebare. Mi-am cumparat o casa batraneasca la tara si as vrea sa o demolez si sa-mi construiesc alta tot pe acealasi loc. Ce acte mi-ar trebui si cat m-ar costa? Multumesc.


Intrebare de la Ionut, pe adresa redactiei: Acte necesare pentru demolare casa si costuri.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

George R in februarie 23rd, 2017

Va trebui sa mergeti la primarie pt a solicita autorizatia de demolare care va fi insotita de un proiect de demolare care costa 100 Euro de corp de cladire.
Dupa eliberarea autorizatiei va trebui sa contactati pe cineva care are utilaje (buldoexcavator, masini transport). O masina de moloz de carat este de regula tot 100 euro/bucata depinde de distanta dintre locul demolarii si groapa de gunoi, buldo este 100 lei/ora. Sfatul este sa demolati manual partile lemnoase (acoperisul, grinzile, etc) pt a ramane moloz curat de carat la groapa de gunoi. Succes

ing.Vlad Daniel in februarie 23rd, 2017

Buna ziua,cereti un Certificat de Urbanism,de la Primarie,cu mentiunea demolare.Probabil va trebuie expertiza tehnica pentru demolare in jur de 100 eur,apoi un proiect cu plansele relevate semnate de un inginer. Avizele necesare le aveti trecute in Certificatul de Urbanism. Dupa toate astea se va emite autorizatia de demolare. Spor la treaba! proiectarecivila@yahoo.com 0736622313

Mihai Lazar in februarie 25th, 2017

SC.Lazar Total Constructii
PRESTEAZA SERVICII DE DEMOLARI case-vile-cladiri de orice marime, manual cu recuperare de materiale sau mecanic, numai in Bucuresti si Ilfov, transport moluz rezultat din demolare pentru detalii va rugam sa trimiteti schita cladirii sau foto locatie pentru alte detalii 0766.813.228
Cu respect,
Mihai Lazar

anonim in noiembrie 2nd, 2017

NIMIC MAI FALS , AVETI NEVOIE DE 1000 DE HARTII !!! si cel putin 1000 euro , daca mergeti la primarie sa solicitati certificaltul de urbanism veti sta la cozi ore in sir , veti da de o functionara care refuza sa va dea detalii si va va trimite la un arhitect , arhitectul (500Euro pe putin) va va cere de la OCPI planuri stereo 70 , 500, 2000 pentru care veti astepta 1-2 saptamani lejer cost undeva la 150-200 lei , expertiza geo (analiza materialului din care e facuta casa) – cost vreo 250euro , cadastru cu masuratori la calcanele vecinilor releveu etc – minim 3-400 euro daca nu aveti , pentru certificatul de urbanism care costa 4-6 lei taxa la primarie arhitectul va va solicita 160 lei pentru intermediere , pe langa toate mai sus mentionate primaria va va solicita in mod ILEGAL contract obligatoriu de salubritate cu POLARIS care este un PRIVAT , repet NIMENI NU VA POATE OBLIGA SA INCHEIATI CONTRACT CU UN PRIVAT ,dar fara contract POLARIS de aproximativ 300Euro (taxa de smekerie) bani pentru care ei nu fac nimic , plus 130 lei / tona , cubajut fiind calculat de arhitect , plus taxa SPIT de 4 lei pe tona , toate adunate dureaza minim 6-8 luni pe mine aproape m-a prins iarna pe langa toate cheltuielile enumerate mai trebuie sa platesc si firma de demolare…..

Adriana in martie 28th, 2018

unde gasesc o firma serioasa care sa se ocupe de o autorizatie demolare?
Multumesc!

marinel in martie 28th, 2018

BUNA ZIUA
Pt executie-costuri-renovari-proiectare , case-vile-pensiuni-apartamente-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale proprietarului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie.Unde este casa?
STIMA

marian in aprilie 15th, 2018

Buna ziua. Am o casa veche in Bucuresti in sectorul 1, terenul cu tot cu casa are 178mp…casa este foarte veche, nici macar fundatie nu are, va rog daca exista cineva sa ma ajute cu un sfat…cu orice…daca pot face ceva sa pot face alta in loc ? Am inteles ca exista o lege in care daca ai sub 200mp in Bucuresti nu pot lua autorizatie decat de consolidare…dar ce sa conaolidez ? Daca eu nici fundatie nu am.acolo si dau cu capul in tavan cand intru in casa….ajutor !

Nesici in aprilie 16th, 2018

Salut cu respect . Daca poate cineva sa imi spuna ,. Pentru demolare-desfiintare casa da ce trebuie platit si Inspectoratul de stat in constructi , si care este rolul inspectoratului in asemenea situatii !! Multumesc

Andrei in ianuarie 25th, 2019

La ISC se platesc doua taxe.
1. Cota 1%
2. Cota 0.25%
Atentie! Inainte cu minim 10 zile de inceperea lucrarilor, intre timp sa fie finalizat proiectul si respectiv autorizatia de la Urbanism.
Cotele de x% din valoarea declarata estimativ de cei de la Urbanism ; 44.717,00 in cazul meu.
La final se mai plateste inca o data Cota 0.25% si apoi se asteapta cam o luna dupa o adeverinta cu maximum 6 randuri scrise.
PS. Timp alocat demolarii legal! 6 luni! Aici ma refer fara cunostinte. Fara pile. Fara spaga. Totul perfect legal si la termen. Experienta proprie!
Iubim Romania!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii