Categorii
Intrebari de la cititori

Ajung 20 mii euro sa renovam o casa veche in Arad?

Am cumparat o casa in Arad. Are 100 de ani vechime, dar e pe fundatie de beton, din caramida arsa si nu are nicio fisura. De asemenea compartimentarea ne place. Casa are 110 mp utili. Nu avem niciun fel de cunostinte in domeniu si am dori sa stim daca ar fi mai avantajos sa renovam sau sa facem constructie noua.


De asemenea daca are cineva idee daca cu renovat total: pus acoperis de la zero, refacut instalatie electrica + sanitara (canalizare este, apa este in casa), centrala termica cu tot ce implica si izolat + tencuit, daca am reusi sa facem toate acestea cu 20 mii euro la o constructie de 110 mp utili. De asemenea daca stie cineva cat costa un mp de casa construita la cheie in Arad, in cazul in care e prea scump sa renovam (atunci probabil construim o casa mai mica, am putea avea maxim 30 mii euro).

Intrebare de la Nicoleta, pe adresa redactiei: Ajung 20 mii euro sa renovam o casa veche in Arad?

11 răspunsuri la “Ajung 20 mii euro sa renovam o casa veche in Arad?”

Buna. Eu as putea sa realizzez renovarea dv. Pret informatív pt constructie noua la cheie in Arad 500euro/mpcd la cheie. Nelu 0752170901 dunari si ne vom intelege.

Buna ziua,
Sunt arhitect si constructor pe cont propriu. Experienta internationala.
Este nevoie de mai multe detalii despre starea actuala a constructiei si ceea ce doriti sa realizati. Ar fi bine sa luam legatura in privat.
Trimiteti un e-mail si/sau un numar de telefon la bcn_camera@yahoo.co.uk si vom putea face un schimb de pareri.
Multumesc.

Buna ziua
Va pot face arit renovarea completa cit si casa noua la gata
Pentru renivare astept detalii la tel 0770131647
Casa noua o pot face la gata cu aprox. 300euro/mp suprafata construita.
Va trebui sa va rezervati bani pentru proiect ,avize, racordari.
Cy stima. Astept sa comunicam si pe constructzece@gmail.com

Buna ziua… de preferat renovarea ,daca arata bine si convine compartimentarea ../iar suma aceea cu siguranta sunt suficienti… 0745671066…pt mai multe detalii/ multumesc

Buna seara ,referitor la renovarea casei va spun ca s-ar putea sa va mai ramana bani sa cumparati si un dormitor daca dumneavoastra nu cereti finisaje exceptionale si cu mari pretentii. pentru a estima o valoare reeala este nevoie de o discutie sincera si corecta .In baza discutiei se face o estimare valorica .
IN cazul ca doriti o colaborare buna va stam la dispozitie si asteptam sa ne contactati la telefon 0745558307

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, o sa va contactez pentru oferte imediat ce termin curatenia.

Buna Nicoleta!

Cea mai buna solutie ar fi sa iti faci alta casa noua,deoarece intr-o 100 de ani acea casa a trecut prin mai multe cutremure…O poti vinde si banii optinuti pe casa veche, ii investesti in casa noua.Ce e nou e nou.Treaba ta sunt banii tai…

Buna ziua dn nicoleta construiesc la rosu la cheie instalati electrice sanitare etc daca oferta mai e valabila si nu ati ajuns de un comun acord cu cnv sunatima va rog 0752771479

Buna ziua daca oferta ma e valabila sunatima va rog constuom la cheie sanitare curent electric etc 0752771479

Buna daca mai e oferta valabila putem sa ajungem la un comun acord0752771479

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *