Categorii
Intrebari de la cititori

Avem de construit un gard in Alba Iulia, din beton

Buna ziua. Suntem din Alba Iulia, judet Alba, si avem de construit un gard de beton cu placi. Detinem proiect si autorizatie de constructie.


Date gard:
– gardul este in linie dreapta, lungime = 64m;
– fundatie + elevatie = 1m (gardul va avea fundatie continua pe toata lungimea lui);
– fundatia va necesita armarea cu fier beton;
– stalpii vor fi de lungime 2.7m si pusi la distanta de 2m unul de celalalt;
– gardul va avea inaltimea maxima prevazuta de lege, adica 2.2m de la cota 0.

Observatii: fundatia si elevatia vor avea 1m, pentru consolidare. Pe langa gard exista un drum de servitute, al vecinilor, care impune ca acest gard sa prezinte stabilitate.
Doresc colaborarea cu echipe care au in portofoliu lucrari serioase si care pot da in prealabil un deviz detaliat al lucrarii, cu costurile pe care le implica fiecare etapa. Pentru moment, pana a se vedea exact locul lucrarii, e suficient si-un deviz estimativ. Va multumim.

Intrebare de la Alex, pe adresa redactiei: Avem de construit un gard in Alba Iulia, din beton.

6 răspunsuri la “Avem de construit un gard in Alba Iulia, din beton”

Buna dl Nelu.
Pai, din ce spuneti dvs, la un pret de 145 EURO, adica nici 130, nici 160, ar iesi 64×145=9280 EURO.. Adica un gard comunist de placi de 64m lungime, cu o fundatie mai adanca, ZECE MII DE EURO.

Va multumesc. Traim in Romania .. no more comment

Buna. Nu ati precizat modelu eu am pret informatív. Dupa ce ati decis modelul pot sa va sau pretul finál. Cu stima Nelu.

Buna. Nu am precizat modelul, pentru simplul fapt că nu dorim nimic special. Adică modelul va fi cel mai de bază posibil, respectând datele din anunț.

Buna. Sapatura fundatie gard 60lei/mc,montat fier 4lei/kg,montat ofraj elevatie 20leim turnat betoane 250lei/mc, gard din placi prefabricate cu montaj 250lei/ml. Cu stima Nelu. Ps ő casa de 90mp are lungimea fundtiilor de 60ml.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *