Categorii
Intrebari de la cititori

Caut echipa pentru extindere cladire in Neamt – Harghita

Buna ziua, caut echipa din zona Neamt – Harghita pentru efectuarea unor lucrari de extindere cladire cu o marchiza, alei pietonale, instalare panouri solare si altele – pentru o casa din Durau judetul Neamt.
Multumesc.


Intrebare de la Mariana, pe adresa redactiei: Caut echipa pentru extindere cladire in Neamt – Harghita.

4 răspunsuri la “Caut echipa pentru extindere cladire in Neamt – Harghita”

Suntem o firma tânără, serioasa, din județul Neamț, cu un bogat portofoliu de construcții rezidențiale. Pentru detalii tel. 0721 537 172 Remus

Vă recomand o echipă de meseriași din Tg. Neamț, cu cea mai lungă experiență în construcții (au cele mai multe utilaje necesare oricăror lucrări de săpat, de ridicat etc.), ce lucrează cu peste 200 de muncitori. Au la activ: sute de spații comerciale, de interes public, case particulare etc.
Am plecat la o simplă idee de renovare a unei case bătrânești construită în 1932, dar cu ajutorul acestei echipe, cu consultanța și ideele lor novatoare de a păstra și conserva tot ce reprezintă tradiție în zonă, sunt aproape de final cu o casă tradițională, sigură (rezistentă), frumoasă, cu card din lemn acoperit cu draniță așa cum nu am mai văzut de mult, etc.
Dacă sunteți interesat, dar și pentru detalii, fotografii etc., vă rog să mă sunați. Pentru detalii: 0722848988

Buna ziua,
Suntem o echipa tanara si dinamica, formata din oameni cu experienta in domeniul fibrei de sticla.
In prezent producem si oferim o gama diversificata de produse si servicii: fose septice, bazine, recipiente, rezervoare de diferite dimensiuni 50 litri – 100 000 litri, ambarcatiuni, obiecte mobilier urban, ansambluri de joaca pentru copii, hidroizolatii, reparatii in fibra de sticla.

Daca aveti nevoie de serviciile noastre va rog sa ne contactati la nr de tel 0740.078.338

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *