Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Caut firma pentru proiect, tras lumina de la 140 m


Buna ziua, va rog daca puteti sa imi dati niste sugestii referitor la constructia unei case: cu mansarda 3 dormitoare, living, bucatarie, hol, debarale, amprenta la sol 70 mp si garaj atasat sau cuprins in planul casei.


Ma mai intereseaza un pret estimativ pentru proiectul casei, trasul luminii si a gazelor de la 140 m. M-ar interesa si niste linkuri ale unor companii care ofera toate aceste servicii, intocmirea, actelor, obtinerea autorizatilor, intocmirea proiectului, si a constructiei. Din ceea ce am vazut pe acest forum, constructia cu bucatica cu echipe de mesteri individuali, duce la o serie de incurcaturi. Construind printr-o companie, am mai multa siguranta ca sunt legati de un contract?

Intrebare de la Adriana, pe adresa redactiei: Caut firma pentru proiect, tras lumina de la 140 m.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

marinel in februarie 22nd, 2017

BUNA ZIUA
Pt proiectare-executie-costuri, case-vile contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie
STIMA

mocanu in februarie 23rd, 2017

Buna ziua.
unde va fi locatia ?
Cu stima mOCANU 0722235456
OFFICE@CONSTRUCTII-CASELEMN.RO

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii