Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culoare, model, material sa aleg – draperiile si covorul?

Intrebare referitoare la decor interior pentru living apartament. Context: pentru livingul in care am coltarul de culoare lila cu perini decorative motiv floral gri-lila, mobila este modulara – bardolino cu fronturile crem lucios, iar parchetul este crem deschis.


Intrebari :
1. Ce culoare, model, material pot alege draperiile de la living si perdeaua (am ferestre mari, iesire in balcon exterior).
2. Ce dimensiune, forma, culori s-ar potrivi la covorul din living? De ce criterii sa tin cont?
Opinia din partea voastra ar fi de un real folos. Multumesc in avans!

Intrebare de la Maria, pe adresa redactiei: Ce culoare, model, material sa aleg – draperiile si covorul?

Un răspuns la “Ce culoare, model, material sa aleg – draperiile si covorul?”

Buna, Maria!

Bine ai venit in comunitatea casadex. ro 🙂 Daca livingul despre care vorbesti este unul luminos, iar peretii sunt zugraviti in alb sau intr-o alta culoare deschisa, poti decora ferestrele cu un set de perdele din voal alb dublate de un set de draperii in ton cu canapeaua, adica lila sau lila cu gri. Covorul poate fi gri simplu, gri cu alb/crem sau crem. Personal, consider ca un covor dreptunghiular este mai usor de integrat in decor decat unul oval sau de forma rotunda. Prin urmare, iti recomand sa alegi unul dreptunghiular, insa asigura-te ca nu este prea mare, adica marginile acestuia nu trebuie sa intre sub piesele de mobilier existente, exceptand masuta de cafea, desigur.

Sa ai spor la amenajat si decorat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *