Categorii
Intrebari de la cititori

Constructori de incredere in Timis, Timisoara pentru o mansarda

Salut. As dori sa fac mansarda la o casa in Timisoara, Timis (suprafata utila aproximativ 95 mp). Imi puteti recomanda o un constructor de incredere? Multumesc.


Intrebare de la Daniel, pe adresa redactiei: Constructori de incredere in Timis, Timisoara pentru o mansarda.

8 răspunsuri la “Constructori de incredere in Timis, Timisoara pentru o mansarda”

Buna ziua
Va pot executa lucrarea solicitata. Pentru o oferta de pret, am nevoie de planurile din proiect, sau de relatii despre casa, la tel. 0770131648.
Pret orientativ al manoperei la rosu,30-40 euro/mpsc, discutabil in minus/plus dupa analiza complexitatii proiectului.
Nu sint un constructor care cerseste recomandari, dar va pot informa ca in anul 2016, am fost invitat la 5 case sa continui lucrari ABANDONATE sau executate necorespunzator, de lucratori CU RECOMANDARI.
Cu stima. constructzece@gmail.com

Recomandarea o poate face lucrarile efectuate.Va pot arata o sumedenie de mansarde executate de noi pe toate sistemele posibile caramida bca lemn .De asemenea am executat 25 acoperisuri de biserici pe raza jud timis. E destul de relevant? Pot sa va ajut daca doriti cu o consiliere prealabila dezinteresata. Lucrarea in sine respectiv 95 mp nu reprezinta o lucrare in adevaratul sens al cuvantului o manopera relativa de 30 sau 40 euro pe mp nu poate reflecta calitatea sau onestitatea echipei cu care veti colabora. Daca doriti un sfat sunati la nr 0747518452

Buna ziua

Pretul incepe de la 38 euro/mp, dar acesta poate varia in functie de complexitatea lucrarii. Cel mai indicat ar fi sa ne chemati, vedem despre ce este vorba si va putem da un pret final. Puteti vedea portofoliul nostru sau ne puteti suna pentru mai multe detalii la 0751064455. Emailul este contact@contructiicasetimisoara.ro. Daca ne trimiteti planurile din proiect va putem face o oferta de pret detaliata. Oferim garantie tehnica.

O recomanadre sincera puteti primi doar de la cunostintele dumneavoastra , care au efectuat lucrari, iar daca acest lucru nu este posibil, doar in urma unei discutii puteti sa va faceti o prima impresie despre cei cu care doriti sa colaborati. Multa bafta. Ne puteti contacta pe mail : steinmetzsrl@yahoo.ro sau 0757964805

Puteti sa imi spuneti va rog daca va-ti construit mansarda, cu cine si la ce pret ? Vreau si eu sa imi fac o mansarda.

Buna d-na Victoria
Noi va putem ajuta de la: proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc…..
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa
Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576 0787393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Buna sint din Deta si am vrea sa construim masarde pe acoperisu blocului si firma sa le poata vinde si sa ne ofere noua locatarilor alte servici de exeplu izolarea blocului si toate cele va rog daca sinteti interesati va rog sa imi raspundeti sau daca stiti voi pe cineva care executa astfel de lucrari ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *