Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Constructori de incredere in Timis, Timisoara pentru o mansarda


Salut. As dori sa fac mansarda la o casa in Timisoara, Timis (suprafata utila aproximativ 95 mp). Imi puteti recomanda o un constructor de incredere? Multumesc.


Intrebare de la Daniel, pe adresa redactiei: Constructori de incredere in Timis, Timisoara pentru o mansarda.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

POP in februarie 15th, 2017

Buna ziua
Va pot executa lucrarea solicitata. Pentru o oferta de pret, am nevoie de planurile din proiect, sau de relatii despre casa, la tel. 0770131648.
Pret orientativ al manoperei la rosu,30-40 euro/mpsc, discutabil in minus/plus dupa analiza complexitatii proiectului.
Nu sint un constructor care cerseste recomandari, dar va pot informa ca in anul 2016, am fost invitat la 5 case sa continui lucrari ABANDONATE sau executate necorespunzator, de lucratori CU RECOMANDARI.
Cu stima. constructzece@gmail.com

Nelu in februarie 16th, 2017

Buna. Eu ma recomand pe mine lucrez momentán in zona lugojului. Sunati si poate putem sa ne intelegem. Cu stima Nelu 0752170901. Email constructnelu@yahoo.com

Petre in februarie 16th, 2017

Recomandarea o poate face lucrarile efectuate.Va pot arata o sumedenie de mansarde executate de noi pe toate sistemele posibile caramida bca lemn .De asemenea am executat 25 acoperisuri de biserici pe raza jud timis. E destul de relevant? Pot sa va ajut daca doriti cu o consiliere prealabila dezinteresata. Lucrarea in sine respectiv 95 mp nu reprezinta o lucrare in adevaratul sens al cuvantului o manopera relativa de 30 sau 40 euro pe mp nu poate reflecta calitatea sau onestitatea echipei cu care veti colabora. Daca doriti un sfat sunati la nr 0747518452

Marian in februarie 16th, 2017

Buna ziua

Pretul incepe de la 38 euro/mp, dar acesta poate varia in functie de complexitatea lucrarii. Cel mai indicat ar fi sa ne chemati, vedem despre ce este vorba si va putem da un pret final. Puteti vedea portofoliul nostru sau ne puteti suna pentru mai multe detalii la 0751064455. Emailul este contact@contructiicasetimisoara.ro. Daca ne trimiteti planurile din proiect va putem face o oferta de pret detaliata. Oferim garantie tehnica.

Steinmetz in februarie 21st, 2017

O recomanadre sincera puteti primi doar de la cunostintele dumneavoastra , care au efectuat lucrari, iar daca acest lucru nu este posibil, doar in urma unei discutii puteti sa va faceti o prima impresie despre cei cu care doriti sa colaborati. Multa bafta. Ne puteti contacta pe mail : steinmetzsrl@yahoo.ro sau 0757964805

Victoria in iulie 27th, 2018

Puteti sa imi spuneti va rog daca va-ti construit mansarda, cu cine si la ce pret ? Vreau si eu sa imi fac o mansarda.

C.E.B. in iulie 27th, 2018

Buna d-na Victoria
Noi va putem ajuta de la: proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc…..
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa
Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576 0787393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Mariana in septembrie 18th, 2018

Buna sint din Deta si am vrea sa construim masarde pe acoperisu blocului si firma sa le poata vinde si sa ne ofere noua locatarilor alte servici de exeplu izolarea blocului si toate cele va rog daca sinteti interesati va rog sa imi raspundeti sau daca stiti voi pe cineva care executa astfel de lucrari ?

CEB in septembrie 18th, 2018

Daca nu aveti proiect, noi fiind o companie complexa, va putem ajuta de la: proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc…..
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa
Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576 0787393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii