Categorii
Intrebari de la cititori

Culoare recomandata pentru parchet potrivita cu turcoaz

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Pentru un living 5.95 x 5.65, ce include si scarile catre etaj, living ce se continua cu bucataria printr-un toc gol de 2 m, ce culoare recomandati pentru parchet?


Mobila de bucatarie in L, moderna, fara manere, alb cu gri, cu elemente turcoaz, elemente turcoaz ce am dori sa le pastram si pentru sufragerie. Usile, tocul posibil wenge, dar daca tocul catre bucatarie ar fi alb, ar fi ok, inclusiv usile? In situatia de usi albe ce culoare de parchet ati recomanda incat sa mearga cu elementele turcoaz. Peretii albi. Va multumesc anticipat.

Intrebare de la Anonim, pe adresa redactiei: Culoare recomandata pentru parchet potrivita cu turcoaz.

Un răspuns la “Culoare recomandata pentru parchet potrivita cu turcoaz”

Buna, Anonim!

Albul face casa buna cu orice alta culoare, asa ca v-ar usura sarcina alegerii parchetului. Cat despre parchet, recomand alegerea aceluiasi model/tip/culoare ca in restul spatiilor in care ati folosit acest finisaj pentru obtinerea unei continuitati vizuale.

Altfel, turcoazul arata bine atat in combinatie cu tonuri de gri, cat si cu diferite nuante de furnir de lemn, printre care se numara si multe nuante de stejar, dar si wenge, ca tot a fost amintit in intrebare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *