3 comentarii la “Cum fixez polistirenul pe un perete de rigips?”

  1. cel mai simplu este cu spuma poliuretanica pentru lipit polistiren….trebuie foarte bine desprafuit înainte de aplicare

  2. Buna ziua

    Nu este recomandat asa ceva, si oricum sunteti primul in viata mea la care aud de o astfel de operatie. Au mai fost cazuri cu izolatii cu polistiren la interior(desi nu se recomanda asa ceva-la interior se izoleaza cu vata), dar au folosit rigiterm(sper sa nu gresesc denumirea-este gipscartonul cu polistiren lipit pe el din fabrica).Daca totusi doriti o astfel de operatie, diblul trebuie sa ajunga la suportul tare(lemn sau zidarie-adica ce aveti in spatele gipscartonului), deci calculati lungimea diblului (polistiren + gipscarton + structura + 3 cm minim). Daca este lemn, achizitionati doar rozeta de la diblu si hotzsurubul, daca este zidarie diblu normal.
    Lipirea puteti sa o faceti cu cel mai ieftin adeziv pe care il gasiti(fiind in casa) si folositi gletiera cu dinti (de preferat de 10 mm), intindeti pe 90% din placa ( marginile goale). Ar fi bine ca gipscartonul sa fie verde(daca nu este, nu preparati adezivul prea moale).

    Pentru alte detalii cccristian77@yahoo.ro

    Spor la treaba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.