Categorii
Intrebari de la cititori

Discounturi Dedeman si Arabesque la materiale constructii

Va salut! Am o intrebare, am cerut oferta de pret pentru ciment, caramida porotherm si fier de la Dedeman si Arabesque. Cam care ar trebui sa fie discountul pe care sa il cer / primesc? Facura este undeva la 270 milioane lei vechi. Multumesc.


Intrebare de la George, pe adresa redactiei: Discounturi Dedeman si Arabesque la materiale constructii.

4 răspunsuri la “Discounturi Dedeman si Arabesque la materiale constructii”

:))) Maxim 2-3 % Iar daca este vorba si de transport pe o raza mai mare s-ar putea sa mai achitati ceva bani sau sa nu fie inclus

O spun din experienta si pe sume cu mult mai mari pe achizitii

Ultima oara am cerut la Leroy discount ptr. 1000 mp de parchet si mi-au oferit doar pretul de raft .Am spus PASS De obicei gasesti discounturi mai substantiale la firme mult mai mici. Deci nu te gandi ca te duci la pomul laudat cu sacul .

Cam 4% mi-au dat insa acum un an am fost cu un prieten si a cumparat gresie faianta si vasele pt 2 bai si de la casa ne-a trimis sa vb la birou cu un agent care a dat 8% discount. Asta fara sa cerem noi nimic. acum… 4% chiar mi se pare cam putin…

Salut ,

In relatia cu Dedeman discountul difera in functie de produs si de marja de adaos pe care o are societatea aplicata .
Daca negociezi bine si ai manageri de departament flexibili poti obtine intre 6/7 % pana pe la 10 % de la preturile de lista .
Informatie reala verificata .
Spor in negocieri !

Catalin si George aveti dreptate , dar vorbiti despre materiale ptr. finisaj unde adaos-ul este mult mai ridicat si de unde isi permit sa lase sub forma de discount . Sunteti putin pe langa subiectul problemei , credeti-ma ca stiu ce spun.

Nu acelasi lucru se aplica in cazul materialelor brute (caramida , fier beton , ciment , astereala …) , ca despre acestea era vorba parca . Iar la unele dintre acestea include manipulare cu macara sau manuala , uneori si transporturi diferite .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *