Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Doresc oferte constructie casa duplex in Bucuresti


Buna ziua, vrea sa incep constructia unei case tip duplex cu amprenta totala de 135 mp. Ma intereseaza un pret la rosu cu tot cu acoperis facut. Casa se construieste in Bucuresti. Astept ofertele dumneavoastra. Multumesc.


Intrebare de la Mihai, pe adresa redactiei: Doresc oferte constructie casa duplex in Bucuresti.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

POP in februarie 22nd, 2017

Buna ziua
Pret manoprea la rosu, 28-40 euro/mp suprafata construita desfasurata, discutabil in minus /plus, dupa ce voi analiza complexitatea proiectului.
Oferta este limitata in timp, astept raspunsul in cel mai scurt timp.
Cu stima, 0770131648 constructzece@gmail.com

Daniel Rusu in februarie 22nd, 2017

Salutare , daca sunteti interesat de incalzire in pardoseala va rog sa ma contactati pe adresa de e-mail dani.rusu@gmail.com sau info@egger.ag . Puteti sa imi trimiteti un plan al constructiei pentru a aproxima necesarul de elementi.

MCN General Proiect in februarie 22nd, 2017

Pt oferta trimiteti planul la tuineamarian@yahoo.com

marinel in februarie 22nd, 2017

BUNA ZIUA
Pt oferta exacta trimiteti planse proiect pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie
STIMA

Mihai Lazar in februarie 23rd, 2017

SC.Lazar Total Constructii
VA OFERA SERVICII DE CONSTRUCTII CASE-VILE la rosu sau la cheie, numai in Bucuresti si Ilfov, pentru o oferta de manopera cu sau fara materiale va rugam trimiteti proiectul la adresa de email.lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar

.

ionut in februarie 23rd, 2017

Buna ziua pret manopera la rosu 30 de euro mp dar pentru oferta corespunzatoare trimiteti planurile la adresa de email ionutciobotaru22@gmail.com
Multumesc

Enescu Alexandru in februarie 23rd, 2017

Buna ziua,
Pentru o evaluare cat mai exacta ar fi necesar proiectul de executie, in cazul in care il aveti. Daca inca nu aveti proiect, va asteptam la noi la birou pentru o discutie cu arhitectul si inginerul structurist si pentru a realiza o evaluare estimativa a costurilor in functie de necesitatile Dvs.
Proiectul de executie puteti sa il trimiteti pe mail la adresa office.crescon@gmail.com

Sebastian in februarie 23rd, 2017

Buna ziua, pentru o evaluare exact aavem nevoie de proiectul dumneavoastra. pandaconstruct@gmail.com sau contact@pandaconstruct.ro sunt emailurile noastre. Ma puteti contacta si la 0747271187. O zi buna!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii