Categorii
Intrebari de la cititori

Inlocuire acoperis cu tigla metalica in Valcea

Vreau sa inlocuiesc un acoperis deteriorat din tigla cu unul nou din tigla metalica inclusiv materialele aferente. Dimensiunile nu le stiu exact, stiu doar ca amprenta la sol a casei este de 65 mp. Imi poate face cineva o oferta? La respectiva locatie mai trebuie construita o soba si inlocuite doua ferestre si o usa de lemn. Casa se afla in Balcesti – Valcea.


Intrebare de la Sorina, pe adresa redactiei: Inlocuire acoperis cu tigla metalica in Valcea.

7 răspunsuri la “Inlocuire acoperis cu tigla metalica in Valcea”

Buna. Pret informatív invelitoare foglalkozik metalica cu accesoriile aferente pe cikkekkel rosu si maro 8500-9500lei daca trebuie schimbat lemnaria se discuts la fata locului. Cu stima Nelu 0752170901

BUNA ZIUA
Pt oferta exacta trebuie vazuta casa ,respectiv configuratia acoperisului,contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676.Suntem din Valcea.Prezentam lucrari executate sau in curs de executie
STIMA

Buna ziua,dacă doriți sa vedeti lucrările efectuate de noi intrati pe Facebook adresa :Homesteelconstruct Prahova sau putem discuta la tel: 0720.874.667.Un pret corect se da la fata locului.Colaboram cu Wetterbest,asiguram o gama variata de culori.

Salut! Pret pe m2 intre 18-20 euro in fuctie de consum de materiale si pierderi. Pt oferta concreta este nevoie de masuratori.
0754612193

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *