Categorii
Intrebari de la cititori

Monofazic sau Trifazic? Ce bransament sa aleg?

Buna seara. Ce fel de bransament ar trebui sa aleg? Monofazic sau Trifazic? In mare parte consider ca ar trebui sa optez pentru trifazic insa nu am banii necesari sa termin toate apartamentele si voi incepe cu parterul pe care il voi si finaliza.


Cum sa procedez cu bransamentul? Am inteles ca ar trebui sa am consumul egal pe toate fazele insa doresc sa termin numai parterul anul acesta si urmatoarele apartamente le voi finaliza anii urmatori.
Garsonierele le voi inchiria iar eu voi locui in apartamente.

Vila este formata din parter etaj si mansarda compartimentata in mai multe apartamente:
– parterul este format din 2 garsoniere;
– etajul 1 apartament cu 2 camere si o garsoniera;
– mansarda 1 apartament cu 2 camere si o garsoniera.

Intrebare de la Florin, pe adresa redactiei: Monofazic sau Trifazic? Ce bransament sa aleg?

2 răspunsuri la “Monofazic sau Trifazic? Ce bransament sa aleg?”

Eu as alege trifazic . Diferenta de pret nu e mare , dar poti echilibra consumurile pe etaje . In plus la Bucatarie poti opta pe electocasnice ( plite cu inductie sau cuptoare electrice ) trifazate a caror randament e mai ridicat . Succes

Fara discutie trifazic si putere cat mai mare! Probabil vei dori sa instalezi si contoare individuale pentru fiecare apartament/garsoniera. Instalezi contoare pasante (pe care le citesti si recuperezi banii la mica intelegere) sau posturi de masura individuale oficiale, la limita proprietatii? Trebuie gandite lucrurile bine dinainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *