Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

S-a umflat parchetul, s-a dezlipit de sapa – cum procedez?


Am avut o inundatie si parchetul fag clasic pus englezeste s-a umflat si s-a dezlipit de pe sapa de ciment. Se poate lipi la loc si cum procedez sa-l potrivesc in varianta initiala?


Intrebare de la Radu, pe adresa redactiei: S-a umflat parchetul, s-a dezlipit de sapa – cum procedez?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |
loading...

Comentarii

Artigiano Marmo in februarie 27th, 2017

Buna ziua.Aveti o problema destul de serioasa,detalii la tel.0733355213 e mail artigianoconstruct@gmail.com.O zi buna.

Eugen in februarie 27th, 2017

Salutare Radu,
Chiar ai o problema.Si eu am avut o problema asemanatoare (cu parchet lipit cu aracet direct pe sapa)cu ceva ani in urma prin inundarea apartamentului. Cum am procedat pe scurt: am trasat cu un marker nepermanent niste caroiaje pe parchet numerotate, ca sa il pun cit de cit la loc la fel cum a fost initial, am scos parcetul si l-am lasat sa se usuce fff bine , la fel si sapa. Am curatat parchetul f bine de aracetul vechi si am nivelat f bine si sapa. L-am repus la loc lipit tot cu aracet (trebuie sa nu fie prea apos). Nu s-a mai asezat la fel de bine asa cum a fost initial. Au ramas spatii intre lamelele de parchet, mai scirtiia, etc. Dupa citiva ani am fost nevoit sa il acopar cu un parchet laminat sau triplu stratificat, folosind tehnologia standard de montaj inclusiv folie PEE. Atentie mare la usa ca odata cu montarea parchetului laminat aceasta sa mai fie si functionala.Alte lamuriri suplimentare daca doresti , tot aici.

erika in februarie 28th, 2017

Am patit si noi, fiind la parter. S-a cocosat .Cum am rezolvat – am impaturat un prosop mai gros si am asezat ghiveciul de ficus .Nu am patit doar o data……….functioneaza .

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii