Categorii
Intrebari de la cititori

Scara exterioara spre mansarda – lemn, beton sau metal?

As dori o indrumare referitor la constructia unei scari exterioare la mansarda. Ce ar fi mai potrivit sa folosesc avand in vedere costurile cat si durata de viata: lemn, beton sau metal? Precizez ca e o casa mica, aproximativ 35 mp, imbunatatita, la tara, nefiind locuita permanent. Cam care ar fi costurile, cu aproximatie?


Intrebare de la Ioana, pe adresa redactiei: Scara exterioara spre mansarda – lemn, beton sau metal?

3 răspunsuri la “Scara exterioara spre mansarda – lemn, beton sau metal?”

Buna Ioana!

Cea mai buna scara ptr tine ar fi din beton si placata cu gresie antiderapanta,ar fi bine sa o acoperi daca ai posibilitate.Sanatate

Buna ziua

Parerea mea este ca cea mai buna scara in conditiile date este de fier(totala), atat structura cat si mana curenta, dar grunduite si vopsite corespunzator(in nici un caz la pensula), Contratreapta nu este nevoie sa o montati(dati usor zapada,se scurge apa usor), treapta ar fi ideal de facut din tabla de aluminiu striata(cautati asa pe net si va va afisa)nu f subtire prinsa in nituri . Fiti generos cu dimensiunile(lata de 120, treapta inalta de 17 cm si lata de 27 cm).Necesita o vopsire la 10 ani, 2-3 ore cu un pistol electric pentru uz casnic, f ieftin. Astfel evitati in fiecare an mana de lucru ” ieftina si de calitate ultrasuperioara” din Romania.

Pentru alte detalii 0755.326.595

Spor la treaba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *