Categorii
Intrebari de la cititori

Surse de incalzire recomandate pentru casa la tara

Buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu un sfat, am o casa la tara compusa dintr-o camera de zi, un dormitor si o baie, totul insumand 65 mp, aceasta casa fiind locuita ocazional (la sfarsit de saptamana iar vara mai mult). Incepand de anul acesta vrau sa gasesc o sursa de incalzire pantru a putea merge si iarna. Ce surse de incalzire recomandati ca fiind eficiente si fara costuri mari ulterioare? Multumesc! Stima!


Intrebare de la Robert, pe adresa redactiei: Surse de incalzire recomandate pentru casa la tara.

4 răspunsuri la “Surse de incalzire recomandate pentru casa la tara”

soba de teracota cu centrala in ea si boiler multifuntional, eventual cu un panou solar auxiliar la a c menajera. 0720424045

Buna seara . Eu sunt producator de casel de lemn si pentru o casa de lemn bine izolata inclusiv energia electrica poate fi o varianta . Pentru o casa de zidarie intradevar devine o problema sa o incalziti rapid si ieftin .
In principiu trebuie sa reusiti ca in cel mai scurt timp sa faceti cald , deci trebuie ceva cu putere mare calorica si de radiatie .
parerea mea este ca singurul lucru care poate face asta este un semineu din care sa aveti guri de incalzire si in dormitoare . In timp va trebui sa si izolati casa daca nu este izolata .

Cu stima Mocanu 0722235456 office@constructii-caselemn.ro

Bună seara!
Cel mai bun sistem de încălzire ar fi cel danez, adică încălzire electrică în pardoseala, cel mai ieftin si eficient sistem de încălzire, iar daca aţi finalizat pardoselile vă recomand radiatoare cu rocă vulcanică.
Sistemul de încălzire în pardoseala are 20 ani garanţie iar radiatoarele 10 ani garanţie. Aceste sisteme pot fi
Pt orice informaţie vă stau la dispoziţie
0745

Sisteme de Incalzire Modificate , bazate pe materialele de Incalzire din Zona . Fan , Balegar aschii de lemn , Carbune , Lemn Esenta Tare . Intrucat sunt prea Batran , ca sa-mi mai fie teama de concurenta , va pot impartasi din experienta mea . acolo sunt expuse o parte din lucrarile mele . 0733-814.850 Marius Constanta si Tulcea , cele doua zone in care-mi desfasor activitatea . Cu Stima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *